La falta d’antenes provoca problemes de cobertura a SFG

SFG és una de les trenta localitats catalanes que tenen problemes durant aquest estiu amb la cobertura de telefonia mòbil. El causant d’aquest conflicte: la preocupant falta d’antenes. Aquestes dificultats en la connexió, freqüents en diversos punts de Catalunya, i sobretot, de zones costaneres, s’han agreujat en aquells indrets que no s’han adequat a la nova normativa. En concret, la falta de cobertura afectarà per sobre de tot a aquelles poblacions que no hagin adaptat les seves pautes a l’hora de facilitar la col·locació de noves antenes dins dels seus termes municipals. A més, les conseqüències negatives creixeran en aquelles localitats que no s’hagin emmotllat a les normes i que, d’altra banda, vegin com durant l’època estival es dupliqui o tripliqui el seu nombre d’habitants.
La reproducció d’aquest contratemps es repeteix per tercer any consecutiu a d’altres poblacions com Santa Cristina d’Aro,  l’Escala, Palafrugell ,  Figueres o Puigcerdà algunes de les zones més damnificades. Aquests indrets, però, no són els únics casos propers afectats per aquest problema.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació