I després

Aquest dimecres gran nit de gospel a l’Espai Port amb Soweto Gospel Choir de Sudàfrica

Compartiu aquesta història

El Festival de la Porta Ferrada acollirà aquest dimecres a 2/4 d’11h de la nit a l’Espai Port i en exclusiva a Catalunya, una gran nit de gospel , un doble concert amb la presència de la Soweto Gospel Choir de Sudàfrica , grup referent mundial del gènere, i que torna a Espanya després de participar en l’acte inaugural dels mundials 2010.
Soweto, en aquesta nova gira, presentarà el seu nou disc ‘Grace’ en el qual el 80 % del repertori és interpretat a ‘capella’, amb un so caracteritzat per l’addició de baixos al seu so tradicional format per sopranos contralts i tenor.
Soweto Gospel Choir
compartirà escenari amb la formació de casa nostra Gospel Viu, un referent al nostre país, i que presentarà el seu nou espectacle “The gospel X-perience”, una nova fórmula d’alta qualitat vocal, coral, instrumental, tècnica i escènica” sense perdre “l’espontaneïtat, la frescor, el dinamisme i l’estil personal” que han caracteritzat la formació des de la seva primera posada en escena, a principis del 2004. Aquesta gran nit de gospel tindrà també un petit plus, ja que el feeling artístic que hi ha entre ambdues formacions, de ben segur ens portarà a poder sentir juntes les dues agrupacions en la interpretació d’algun tema del repertori dels Soweto.
El gospel torna el Festival després de tres edicions, amb una especial i genuïna proposta pels amants d’aquest gènere i el públic en general.
Una cita ineludible per a qualsevol seguidor de la bona música.

Entrades : 45€ / 35€ .

Les entrades del 48è Festival de la Porta Ferrada es posen a la venda a través del sistema Tel·Entrada (Per telèfon 902 10 12 12 o internet www.telentrada.com).
També es posen a la venda les entrades a taquilla (ubicada als Baixos de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, en horari de dilluns a dissabte, de 18 a 21h). Telèfon taquilla del Festival 972 32 56 88 (de dilluns a dissabte de 18 a 21h).
A la taquilla és l’únic lloc on s’apliquen els descomptes per a col·lectius especials.

El més llegit

I després