I després

El Museu d’Història de la Medicina de Catalunya i l’Ajuntament signen un protocol per a la concreció d’un nou centre museístic

Compartiu aquesta història

El passat dilluns 26 de juliol de 2010 tingué lloc l’acte de signatura del protocol de col·laboració entre el Museu d’Història de la Medicina de Catalunya i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols amb el qual es pren el comprimís de treballar plegats per un nou centre de conservació, difusió i divulgació de la història de la medicina i la salut, amb l’exposició permanent de part de les col·leccions de medicina i salut procedents de l’esmentat Museu d’Història de la Medicina de Catalunya i el Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural de Sant Feliu de Guíxols.
La segona fase d’aquest comprimís anirà encaminada a iniciar la concreció dels espais i funcionament d’aquest nou centre museístic a l’Edifici de l’Antic Hospital Municipal, elaborar un pla de finançament de la rehabilitació de l’edifici de l’Hospital i constituir l’òrgan de gestió del nou centre.
A la imatges, el moment de la signatura entre el Dr. Miquel Bruguera, president del Patronat Museu d’Història de la Medicina de Catalunya i Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després