Des de fa temps que un grup de persones contemplaven la idea  de crear una Associació Dominicana, atesa la quantitat de ciutadans d’aquella república que viuen a la nostra zona i a la resta del Baix Empordà.

El mes de juny d’enguany, José Cerraty (president), Roberto Tamares (Secretari), Juan Tamares (Vice-president) i Ydalia Cruz (Tresorera) es varen posar a treballar en aquest projecte per tal de fer-lo possible i realitzar l’acte fundacional..

Amb el nom d’Associació Dominicana de l’Empordà neix, doncs, sense ànim de lucre, amb la finalitat de donar a conèixer una mica millor la nostra cultura, esports, música, tradicions i ajudar a la integració dels nouvinguts del seu país d’origen, la República Dominica segons han declarat a Ràdio Sant Feliu els seus impulsors.

L’acte, al qual es convida a tots aquells dominicans i dominicanes, a més de la resta que hi vulguin assistir, se celebrarà aquest divendres, 18 de novembre, a les 7 de la tarda al Centre Cívic Vilartagues de la plaça Salvador Espriu de Sant Feliu de Guíxols.

Les persones que per qualsevol raó no hi puguin assistir però tinguin interès a formar-ne part, es podran informar a través del telèfon i fax: 972 32 75 10, al correu electrònic: as.dominica.emporda@gmail.com o bé a la seu social del carrer Comerç, 93 baixos de Sant Feliu de Guíxols.