La comunitat dominicana del Baix Empordà es constitueix aquest divendres a SFG

Des de fa temps que un grup de persones contemplaven la idea  de crear una Associació Dominicana, atesa la quantitat de ciutadans d’aquella república que viuen a la nostra zona i a la resta del Baix Empordà.

El mes de juny d’enguany, José Cerraty (president), Roberto Tamares (Secretari), Juan Tamares (Vice-president) i Ydalia Cruz (Tresorera) es varen posar a treballar en aquest projecte per tal de fer-lo possible i realitzar l’acte fundacional..

Amb el nom d’Associació Dominicana de l’Empordà neix, doncs, sense ànim de lucre, amb la finalitat de donar a conèixer una mica millor la nostra cultura, esports, música, tradicions i ajudar a la integració dels nouvinguts del seu país d’origen, la República Dominica segons han declarat a Ràdio Sant Feliu els seus impulsors.

L’acte, al qual es convida a tots aquells dominicans i dominicanes, a més de la resta que hi vulguin assistir, se celebrarà aquest divendres, 18 de novembre, a les 7 de la tarda al Centre Cívic Vilartagues de la plaça Salvador Espriu de Sant Feliu de Guíxols.

Les persones que per qualsevol raó no hi puguin assistir però tinguin interès a formar-ne part, es podran informar a través del telèfon i fax: 972 32 75 10, al correu electrònic: as.dominica.emporda@gmail.com o bé a la seu social del carrer Comerç, 93 baixos de Sant Feliu de Guíxols.

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació