I després

La Cambra explotarà amarradors de la badia de SFG

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols ha obtingut la concessió per explotar a partir d’aquest estiu una part dels amarradors de la Punta dels Guíxols destinats a embarcacions esportives.

Es el primer pas d’una actuació més ambiciosa que la corporació vol portar a terme per impulsar l’activitat econòmica del municipi i dinamitzar les activitats esportives i de lleure que s’hi puguin desenvolupar, promovent, una reactivació econòmica del territori.

El comitè executiu de la Cambra va acceptar formalment ahir la concessió administrativa atorgada per Ports de la Generalitat per explotar aquest espai durant un termini de 25 anys.

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols treballa en un projecte, vinculat a l’explotació d’aquesta concessió administrativa, per integrar i adequar el Turó del Fortim, amb tots els seus importants valors patrimonials, com a part del recorregut del front marítim i potenciar l’edifici de l’antic Club Nàutic, recuperant per al municipi i el sector nàutic uns espais infrautilitzats i en procés de degradació.

L’actuació que es vol portar a terme pretén també un major connexió Ciutat-Port, per tal d’atraure l’activitat urbana fins a l’interior del Port, al Salvament i el propi dic, de forma que es potenciï i alliberin d’elements i usos no adequats, potenciant la importància en clau paisatgística que constitueix l’entorn del Fortim.

L’actuació s’anirà concretant en els propers mesos.

 

El més llegit

I després