La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols ha posat en funcionament la segona edició del programa Crearcat Consolida, que té per objectiu facilitar la continuitat d’aquells negocis que es troben en la seva fase inicial de vida.

Aquesta iniciativa, promoguda conjuntament amb les Cambres de Girona i Palamós i el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, va adreçada als emprenedors que han rebut suport i assessorament de la Cambra de Comerç per muntar el seu negoci.

El programa avalua el funcionament de cada empresa i ofereix assessorament i pautes de treball als emprenedors perquè puguin adquirir els coneixements suficients i siguin capaços de portar la pròpia gestió del negoci, sense ser experts comptables.

Crearcat Consolida està pensat per aquelles empreses que es troben entre el primer i el tercer any de vida, i contempla una sessió informativa conjunta com la que ahir va tenir lloc a la Cambra de Comerç, i en la qual hi varen participar 9 emprenedors, i reunions individualitzades, on un consultor especialitzat els ofereix assessorament específic i adequat al cas particular de cada empresa.

Aquesta iniciativa, que no té cap cost pels participants al programa, s’enmarca dins de les actuacions que porta a terme la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols per estimular la creació d’empreses i generar de nous llocs de treball, àmbit en el qual s’ha convertit en un referent a la seva demarcació.

D’altra banda, aquest divendres, a les 12.30h, es fa l’entrega oficial en metàl.lic, davant Notaria de Platja d’Aro, pels emprenedors guanyadors del Premis als Emprenedors de Casa La Campana que ja vàrem publicar en el seu dia.