I després

La Vitrina de les Donacions, una nova iniciativa del Museu d’Història de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Fa uns dies que el Museu d’Història-Espai del Metge i de la Salut Rural de Sant Feliu de Guíxols va inaugurar La Vitrina de les Donacions. Situada al vestíbul del Museu, vol esdevenir un lloc d’exhibició de les darreres donacions fetes al fons del Museu i de l’Espai del Metge i de la Salut Rural.

Un petit homenatge a totes aquelles persones que han cregut en el valor de deixar que un llegat patrimonial d’interès, passi a formar part de la col·lecció de bens mobles i documentals que es custodien als magatzems i sales d’exposició del MHSFG-EMSR.

En aquests moments i durant els propers sis mesos, hi podeu veure un petit recull del fons del Dr. Àngel Latorre i Rios (Barcelona, 21/11/1913 – Bescanó, 24/04/2005), resultat de la donació que la seva família va fer el passat mes de juny de 2011.

El fons està compost per un important llegat documental i moble, generat arrel de la pràctica professional i personal d’Àngel Latorre i Rios, que exercí com a metge rural de les poblacions de Vilobí d’Onyar i Bescanó (Girona) entre els anys 1939 i 1983.

 

El més llegit

I després