I després

Relació de quatre modificacions en les activitats programades a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Per diverses circumstàncies de darrera hora hi ha hagut canvis en diversos actes i espectacles a Sant Feliu de Guíxols que recollim en aquesta pàgina per tal d’informar als ciutadans que tenien prevista la seva assistència i també informar-los de les incorporacions a les agendes.

Ajuntament 1

Els informem que s’ha produït un canvi en el format de l’acte de presentació del llibre de fotografies en 3D “Costa Brava, història en relleu”, que tindrà lloc el proper dissabte 3 de desembre, a les 12h, a la sala d’actes del Monestir de Sant Feliu de Guíxols.
La Baronessa Carmen Thyssen-Bornemisza, que havia de participar en l’acte, al final no podrà assistir-hi per una incompatibilitat de darrera hora. Es preveu que les declaracions referents a noves informacions sobre la futura col·lecció de pintura que ha d’anar ubicada a Sant Feliu les faci més endavant, en data per confirmar.
Lamentem les molèsties ocasionades.

Àrea d’estratègies de promoció de la ciutat
Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols

 

Ajuntament 2

El personatge del Tió es passejarà per les parades de la rambla Vidal i els comerços explicant la seva història i parlant amb els nens/es.

Horari que farà el personatge del Tió:

Dissabte 3 (tarda) de 16 a 19 h

Diumenge 4 (matí i tarda) de 10.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h

 

C.E.Montclar

La secció d’Espectacles del Centre Excursionista Montclar vol anunciar que, per causes alienes al centre, la Companyia Professor Karoli no podrà actuar amb el seu espectacle “Karoli, l’home roda”. Aquest diumenge 4 de desembre, ens acompanyarà la Companyia Torrats Circus, formada per Jordi Monelli i Gerard Somrius. Ens presenten Imagina-riu’m, un espectacle on el clown i els malabars entretindran els més grans i petits. Preu 4 €, inici a les 6 de la tarda.

 

El preu de l’entrada és de 4€ per persona. L’obertura de portes serà a les 17h, i l’espectacle s’iniciarà a les 18h. Per respecte als actors i al públic procureu ser puntuals!

Podeu consultar la programació d’espectacles a la nostra web:

http://teatremontclar.wordpress.com/programacio/

 

Casa Irla

BENVOLGUTS/BENVOLGUDES,

LA CASA IRLA INFORMA QUE PER CAUSES ALIENES A LA NOSTRA VOLUNTAT ENS VEIEM OBLIGATS A ANUL·LAR EL CONCERT DE “LA TROUP” QUE ESTAVA PROGRAMAT PEL DIA 10 DE DESEMBRE. DISCULPIN LES MOLÈSTIES.

ATENTAMENT,

Casa Irla

Fundació Josep Irla

972 11 74 39

El més llegit

I després