I després

Junts presenta una moció per donar “un suport adequat” a les persones amb altes capacitats

Compartiu aquesta història

En la commemoració del Dia Mundial de les Altes Capacitats que se celebra avui 14 de març, Junts de Sant Feliu de Guíxols “reafirma el seu compromís amb la promoció de la diversitat i la igualtat d’oportunitats en l’àmbit educatiu” i presentarà una moció al proper Ple Municipal “per donar un suport adequat a les persones amb altes capacitats”.

La formació explica que “aquesta data ens ofereix una oportunitat única per reflexionar sobre la importància” d’aquesta qüestió. Ens en parla la regidora de la formació, Nines Rivas.

Junts explica que “les persones amb altes capacitats posseeixen estils d’aprenentatge i capacitats excepcionals i és essencial reconèixer i valorar les seves habilitats úniques”.

El grup municipal diu que “moltes vegades, aquest col·lectiu no rep l’atenció i els recursos que necessita per a un desenvolupament òptim”. Per aquesta raó, la formació afirma que està compromesa ”a impulsar accions concretes per millorar l’atenció i el suport” a aquestes persones.

Entre les propostes del grup municipal s’inclouen “sensibilitzar la comunitat educativa” organitzant “campanyes, xerrades i jornades per informar i conscienciar els professionals de l’educació, les famílies i l’alumnat sobre les necessitats específiques de les persones amb altes capacitats”.

També proposen “proporcionar recursos educatius adequats” demanant al Departament d’Educació “que garanteixi una formació adient al professorat i una destinació de recursos suficients als Equips d’Assessorament Psicopedagògic”.

Junts afirma que “l’educació és un dret fonamental de tots i treballarem incansablement per assegurar que totes les persones tinguin l’oportunitat de créixer i prosperar”.

El més llegit

I després