I després

El Cinefilo comptarà amb la participació del Doctor en Filosofia Francis García Collado

L'activitat començarà amb la projecció de la pel·lícula 'El senyor de les mosques', que donarà pas a un diàleg amb García Collado

Compartiu aquesta història

El proper 21 de març torna una nova edició del Cinefilo, que se celebrarà a la quarta planta del Monestir, a la Sala Abat Panyelles.

Aquesta 19a edició, que arriba sota el títol ‘Vivim en democràcia?’ i començarà a les 16.30 hores, s’iniciarà amb la projecció de la pel·lícula ‘El senyor de les mosques’, que tracta sobre uns joves que van a parar a una illa deserta i de com gestionen la situació.

Com és habitual, un cop acabi la pel.lícula tindrà lloc un diàleg, en aquest cas amb el Doctor en Filosofia i professor de la UdG Francis García Collado. Martina Ize, alumna del grau de filosofia de la Universitat de Girona, ens parla de l’activitat.

El projecte Cinefilo va néixer de la col·laboració de l’INS Sant Feliu de Guíxols i la Biblioteca Municipal Octavi Viader i Margarit. En l’actualitat és un cicle que s’inclou dins el programa ‘Educació 360, educació a temps complet’ de l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de la nostra ciutat.

En les passades edicions s’hi han tractat diverses temàtiques amb ponents com Josep Maria Busquets, Alba Sidera, Pere Cortada o Joan Canimas.

El més llegit

I després