I després

Comencen les obres per estudiar l’estructura de Palm Beach

L’Ajuntament té la intenció que en aquest mandat l’edifici estigui cedit al consistori i es puguin iniciar les obres del nou projecte

Compartiu aquesta història

Ja han començat les obres per fer l’estudi de l’estructura de l’edifici de la històrica discoteca Palm Beach de Sant Feliu de Guíxols. Un cop acabin aquestes feines, es farà un Pla Director que haurà de decidir quines són les obres que cal fer-hi. Així ho ha explicat, durant una visita a les obres, l’alcalde Carles Motas.

La intenció de l’Ajuntament és que l’edifici es pugui utilitzar per a activitats lúdiques, relacionades amb el mar, i també “amb unes espai d’accés públic per a tothom, que és un dels projectes que tenim en ment”, destaca l’Alcalde.

Carles Motas recorda que el consistori ja té un avantojecte “i que a mida que avancin les converses, i una vegada tinguem aquesta concessió, volem elaborar un projecte executiu”. La intenció és que en aquest mandat “l’edifici l’hagin cedit a l’Ajuntament” i es puguin iniciar les obres del projecte definitiu. L’alcalde explica com es podria gestionar tot aquest procés.

L’edifici de Palm Beach està declarat Bé d’Interès Local i l’alcalde considera que això “fa responsable a l’Ajuntament de totes les coses que hi vulguem fer“.

Per aquesta raó, les feines que s’hi estan fent actualment estan finançades pel consistori, ja que “té interès perquè aquest edifici es mantingui”, i vol que “torni a estar obert i a disposició de la ciutadania” amb “espais d’accés públic com podrien ser, per exemple, un auditori i una plaça pública amb accés al mar”.

El més llegit

I després