I després

Junts per Catalunya fa una valoració d’alguns dels punts del passat Ple Municipal

Junts per Catalunya fa una valoració dels seus vots respecte a alguns dels punts que s'han portat a sessió plenària aquest dimecres a la tarda en el Ple Municipal Ordinari del mes d’octubre.

Compartiu aquesta història

Junts per Catalunya fa una valoració dels seus vots respecte a alguns dels punts que s’han portat a sessió plenària aquest dimecres a la tarda en el Ple Municipal Ordinari del mes d’octubre. Aquí podeu consultar-ne l’ordre del dia i aquí, escoltar-lo.

Segons la formació encapçalada per Cristina Vicens “els regidors de Junts per Catalunya varen votar en contra de l’increment del 3,9% de l’IBI proposat pel govern ja que aquest grup considera que no es donen les circumstàncies a la tresoreria de l’Ajuntament que hi obliguin”. També destaquen que “la renda mitjana a Sant Feliu no arriba als 15.000 euros, es veu una desacceleració en l’economia i un increment d’impostos acabaria suposant de forma directa o indirecta un reducció de la renda disponible a les famílies”.

En el seu escrit valoren d’altres punts: “Junts per Catalunya també ha votat en contra i ha mostrat la seva oposició a una pujada de taxes d’escombraries” i destaquen la seva adhesió a la moció de suport a les mobilitzacions contra la sentencia del procés i a favor del dret a l’autodeterminació “on hem fet referència a la gravetat de la situació actual en què cal portar una moció al ple per reivindicar els drets civils i polítics que tenim tots els ciutadans de Catalunya i que no s’estan respectant per part de l’estat español”.

Teniu accés a l’escrit complet fent clic aquí.

 

El més llegit

I després