I després

JUNTS PER CATALUNYA DEMANA A MOTAS FORMAR PART DE LA CANDIDATURA

Compartiu aquesta història

El PDeCAT ha demanat a l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Carles Motas, que formi part de la candidatura de Junts per Catalunya per la demarcació de Girona per a les eleccions del 21 de desembre. Alguns mitjans han donat per fet que Motas seria un dels noms d’independents que poden reforçar les llistes transversals que es presentaran arreu del país.

Malgrat l’anunci de la seva inclusió, el propi alcalde ha donat les raons de la seva renúncia a través de les xarxes socials:

Contrastar una notícia hauria de ser el primer que ha de fer un periodista. I parlar amb la persona implicada esdevé una obligació periodística. Això no ha estat així en la notícia publicada i per això us escric aquestes consideracions.

Primer de tot manifesto el meu respecte i reconeixement pel president Puigdemont i per totes les persones que en aquests moments estan privades de llibertat o lluny de casa pel seu compromís amb el país.

Seguidament, és cert que he rebut la proposta de l’entorn del president, per formar part del projecte de Junts per Catalunya en llocs de responsabilitat. I em sento honorat de que s’hagi pensat que puc ser útil a Catalunya i a un projecte polític. Però ara no puc acceptar aquesta responsabilitat.

Des de Tots per Sant Feliu hem estat capaços de formar un equip de persones de diferent tarannà amb un sol compromís: fer una ciutat millor. I ho estem aconseguint. Estem treballant molt, junt amb els companys de govern, per realitzar un projecte de ciutat engrescador que ha de transformar la ciutat en els propers mesos. I estic convençut que esdevindrà un lloc millor on viure. Amb esforç, treball i implicació de molta gent, però també requereix tot el meu. Agreixo les mostres de suport rebudes però el meu compromís i prioritat és la nostra ciutat. Gràcies a tothom”.

El més llegit

I després