I després

4 NOTÍCIES, 4 IMATGES DE LA CB

Compartiu aquesta història

CURS DE MANIPULADOR D’ALIMENTS
Curs per aportar els coneixements necessaris per a que els participants es familiaritzin amb els problemes més habituals en la seguretat alimentaria. Es consideren manipuladors d’aliments totes aquelles persones que, per raó de la seva activitat laboral, tenen contacte directe amb els aliments durant la seva preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei. El curs, a càrrec de Nutrilab, té les següents característiques

– Es lliurarà certificat a cada alumne.

– Modalitat: Presencial.

– Durada: 4 hores.

– Temari: Normativa vigent. Contaminació dels aliments. Concepte portador sa. Requeriments dels microorganismes. Hàbits higiènics. Intoxicacions alimentàries. Neteja i desinfecció. Prerequisits. Al·lèrgens i intoleràncies alimentàries.

– Perfil de personal interessat: Persones que busquen feina relacionada amb el món de l’alimentació (restauració, cuina, supermercats…). El curs es durà a terme dissabte dia 2 de desembre de 2017 de 10h a 14h a la Sala la Llavor del Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Places limitades.
Preu: 31’18 € (Gratuït amb el carnet jove municipal).
Activitat dirigida a majors de 18 anys.
Inscripcions del 9 de octubre fins al 22 de novembre de 2017 al Punt d’Informació Juvenil de Platja d’Aro. Per obtenir més informació, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 972 82 54 63 o enviant un correu electrònic a pij@platjadaro.com. També ens pots seguir al nostre Facebook: www.facebook.com/pijplatjadaro, i a Instagram: joventutplatjadaro. Més informació a www.platjadaro.com

 

DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES A CASTELL-PLATJA D’ARO
Commemoració de la jornada del 25 de novembre, dia contra la violència masclista i de gènere. D’11 a 13 h i de 16 a 18 h · Plaça de l’Ajuntament:
Carpa de sensibilització Estima’m de valent. Tracta’m igual! Amb distribució de braçalets commemoratius i photocall. A càrrec de les associacions de dones.
De 18 a 20 h · Sala d’Actes de l’Ajuntament:

– Representació de l’obra de teatre Princeses, a càrrec de noies del municipi i dirigida per Esther Pardo.

– Dona Film · Projecció de curtmetratges i conferència, a càrrec d’Anna Martínez (cineasta independent, realitzadora, guionista, escriptora…).

– Lectura del manifest.

– Cloenda i pica-pica.

Activitats organitzades per: Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària. Regidoria de Benestar Social. Comissió d’Igualtat. Col·labora: Biblioteca Mercè Rodoreda, Associació d’Empresaris de S’Agaró, Associació de Gent Gran de la Vall d’Aro i S’Agaró i Associació de Gent Gran de Platja d’Aro.
Més informació a www.platjadaro.com

RELLEU AL CAPDAVANT DEL CONSORCI DE LA CB
L’alcalde de Calonge-Sant Antoni, Jordi Soler, és el nou president del Consorci Costa Brava (CCB). Soler substitueix en la presidència el tinent d’alcalde de Roses, Carles Pàramo. El canvi es va fer efectiu dijous en la sessió plenària que va tenir lloc a la Diputació de Girona.

El nou president del CCB assegura en una nota feta pública ahir que el seu objectiu en el càrrec és el de treballar “amb esperit de servei als 27 municipis que formen part del Consorci de la Costa Brava, dels quals Calonge i Sant Antoni és un més.” En aquest sentit, ha manifestat la voluntat de posar-se “a disposició de tothom per treballar amb consens pel benefici comú”. Soler explica que Carles Pàramo ha fet una molt bona feina al capdavant del consorci “treballant amb esforç, eficàcia i racionalitat”, i que assumeix la presidència d’aquest organisme amb voluntat de continuar en la mateixa direcció, remarcant “la voluntat de tenir presents com a eixos de treball els criteris de gestió eficient i responsable de l’aigua amb una cura especial en els aspectes mediambientals”, ha declarat. Més informació a diari El Punt Avui

 

FIRA DE TARDOR A S’AGARÓ
Mostra al carrer amb estands amb productes alimentaris i artesans i un ampli programa de tallers gastronòmics i creatius (panellets de xocolata, carabassa, pintura, etc.); de propostes d’animació amb en “Jordiet, el pageset del bolet”, els barrilets giratoris ecològics; i l’activitat “Un jorn al mas” per aprendre jugant amb animals de granja i productes de l’horta.

Més informació a www.platjadaro.com

El més llegit

I després