I després

Junts critica la situació del manteniment de la piscina i altres espais municipals

Compartiu aquesta història

Junts de Sant Feliu de Guíxols critica la situació del manteniment de la piscina municipal de La Corxera. La formació explica que en els darrers anys aquest equipament “s’està veient afectat per la falta de manteniment i la desatenció” per part de l’Ajuntament.

El grup municipal afirma que s’ha “tolerat la degradació de les instal·lacions” afirmant que també hi ha queixes dels usuaris “per l’aigua freda a la piscina i a les dutxes, la manca de llum a les sales, rajoles caigudes”, entre altres situacions. El grup també afirma que recentment va caure una placa del sostre del bar “que hauria pogut causar seriosos danys a alguna persona”.

La formació explica que el consistori “va aprovar fa mesos un increment de les quotes i va destinar 400.000 euros per a la instal·lació de plaques solars que afavoria l’empresa concessionària però, a l’interior, tot continua igual o pitjor”.

Junts també afirma que altres instal·lacions esportives es troben en mal estat “com els vestuaris i les grades dels dos camps de futbol, molts trams de carril bici o la majoria dels camins de Ronda que recorren el litoral ganxó”.

La formació també inclou en les seves crítiques la residència Surís, les escoles i escoles bressol de Sant Feliu, on afirma que els infants es troben a l’estiu en temperatures “de 35 graus”.

El més llegit

I després