I després

JOSEP M. MUÑOZ NOU CANDIDAT DEL PSC

Compartiu aquesta història

L’Agrupació del PSC de Sant Feliu va escollir dimarts Josep M. Muñoz com a candidat a l’alcaldia a les eleccions del maig de l’any vinent amb el suport del 95% dels afiliats en la jornada de primàries que el va convocar. Muñoz, llicenciat en història contemporània i militant del PSC des del 1987, va ser tinent d’alcalde de Sant Feliu del 1987 al 1999; Diputat provincial del 1991 al 1999; director de l’àrea de règim intern i hisendes de la Diputació de Girona de 2007 a 2011; i coordinador del grup socialista a la Diputació des del 1991 fins avui.
La jornada de primàries va obrir la taula de votació a la seu de l’Agrupació a les 2 de la tarda i la va tancar a les 9 del vespre. Hi va haver una participació del 65% dels militants socialistes de Sant Feliu. Josep M. Muñoz i l’executiva de Sant Feliu de Guíxols, tot i que només hi havia finalment una única candidatura, han volgut portar a terme el procés per ratificar que la candidatura tingués un suport altament majoritari per afrontar el repte de guanyar les eleccions.
El ja candidat del PSC a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols va celebrar que la jornada es desenvolupés amb completa normalitat i va agrair el suport majoritari dels afiliats que li han fet confiança. «Ara és el moment de recomençar un projecte nou sobre les velles arrels del PSC a Sant Feliu de Guíxols que tingui com a prioritat la voluntat de treballar i lluitar pels valors del progrés, la igualtat i el catalanisme. Tenim al cap una gestió que sigui eficaç i que tingui com a prioritat allò que és de tots i per a tots» El candidata socialista es va mostrar disposat a recuperar la il·lusió en el futur de la ciutat.
Muñoz sí que va detallar algunes de les línies de futur que tindrà la seva proposta: “tenir com a prioritat la creació d’ocupació al municipi; engegar un model de política més participativa en les grans decisions que afecten tots els ciutadans; i fer tots els esforços per aconseguir l’excel·lència en la gestió pública”. Va afegir que “Ara és el moment d’iniciar un projecte que sàpiga trobar entesa i punts de suport a l’entorn del partit i al teixit social de Sant Feliu”.

El més llegit

I després