I després

VISITES AL BUNQUER I AL SALVAMENT

Compartiu aquesta història

Aquest Nadal es pot visitar l’edifici del Salvament i el Búnquer-Niu de Metralladores que hi ha al promontori dels Guíxols, en virtut d’un acord a què ha arribat l’Ajuntament amb l’Associació d’Amics del Museu d’Història.
Per tal de poder visitar durant aquest Nadal les dues instal.lacions, de forma guiada, convé inscriure’s a una de les tres jornades en què estaran obertes les instal.lacions i es pot fer presencialment a l’Oficina de Turisme o bé trucant al telèfon 972 82 00 51.
L’horari, per a les tres ocasions, és sempre el mateix, de 11 a 13h.
Els dies d’obertura són: Aquest dissabte, 27 de desembre, l’1 de gener, primer dia de l’any, i el dia 6, festiu de Reis. En un primer moment s’havia anunciat el 26 de desembre però les peticions del públic han aconsellat desplaçar-ho al dissabte dia 27.
Un cop passin les festes nadalenques, l’Associació d’Amics del Museu d’Història anunciarà posteriorment les noves dates i horaris de visita que, de cara a l’estiu no es descarta que s’enriqueixin puntualment amb actuacions musicals i altres representacions.
També s’estan fent visites escolars per tal de donar a conèixer la història de tot el promontori que conté testimonis del pas dels primers habitants de la ciutat.
Segons el president de l’Associació d’Amics del Museu, s’hi ha implicat per la necessitat que aquests espais es puguin visitar per tal de donar a conèixer importants episodis de la nostra història.

El més llegit

I després