I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

CAMPANADES DE CAP D’ANY A LA PLAÇA DEL MERCAT
Aquest dimecres, 31 de desembre, nit de Cap d’Any, a la plaça del Mercat, podeu viure la festa de les campanades amb el rellotge de l’Ajuntament de Sant Feliu. Hi haurà ambientació musical, un petit pregó, un petit castell de focs artificials en traspassar l’any i la satisfacció de donar la benvinguda al 2015 amb els nostres veïns. La festa començarà a les 23:15 hores.

500 RELLOTGE

 

ESPOT DE PROMOCIÓ DEL COMERÇ LOCAL
L’Ajuntament de Sant Feliu ha editat un anunci audiovisual a través del qual convida a realitzar les compres en els establiments del municipi, sigui quin sigui l’article desitjat en aquestes diades. Si el voleu visionar, podeu accedir a la següent adreça: https://www.youtube.com/watch?v=FDH_T9REZKY

500 ESPOT

 

RESULTAT DELS AJUTS PER A LLIBRES DE TEXT
Els ajuts per llibres de text que va idear l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (que se situa a la vora d’uns 15.000 euros) ha permès que un total de 215 nens i nenes de la ciutat puguin gaudir d’aquest programa que ha impulsat el mateix Ajuntament, tal i com havien anunciat l’alcalde i la regidora d’educació, Júlia Vendrell.

500 LLIBRES

 

INVITACIONS ALS RESTAURANTS PEL CURAR-SE EN SALUT
Els comerciants, els restaurants i l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols regalaran als seus clients aquests dies, invitacions per a dues persones per gaudir del Monestir i de l’exposició situada a la 4a planta del mateix, que porta per títol “Curar-se en salut”. Està pensat per a tots els públics, tant el local com el de fora, que es vulguin acostar al recinte monàstic, i també, gaudir de la interessant exposició que hi ha ubicada.

500 METGE

 

EXPOSICIÓ DE DIORAMES A L’AJUNTAMENT
Fins el 5 de gener al Pati de l’Ajuntament es pot contemplar una exposició de diorames amb quadres i paisatges nadalencs en tres dimensions realment espectaculars que des del 20 de gener i fins el 5 de febrer estaran a l’abast del públic, des de les 8 del matí fins les 3 de la tarda. La mostra està organitzada per l’Associació de Veïns del Molí de Vent de Sant Feliu.

500 DIORAMES

 

BONES FESTES ALS NOSTRES SEGUIDORS
L’equip de Ràdio Sant Feliu, així com tots els nostres col·laboradors, us desitgem unes Bones Festes al temps que renovem el nostre compromís de continuar informant i entretenint durant el 2015, que desitgem que vingui carregat de les millors oportunitats per a tots vosaltres.

500 EMISSORA

 

El més llegit

I després