L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través del Servei d’Ocupació Municipal (SOM), Mc Empreses i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOM), organitzen unes jornades per a l’ocupació on, amb l’enunciat “Enganxa’t a la feina!”, pretén crear oportunitats laborals per a joves i adults, aportant noves eines, estratègies i coneixements de la recerca de feina actual.

El propòsit és facilitar el contacte del binomi de persona en recerca de feina i empreses amb necessitats de cobrir llocs de treball i, per tant, es fa una crida a la participació tant dels demandants com de les empreses perquè aprofitin l’oportunitat d’assistir a aquest esdeveniment on podran comptar amb experts en selecció de personal.

Quant a les activitats, s’hi han programat xerrades interactives, taules rodones, tallers i workshops, dinàmiques de grup per millorar les possibilitats en les entrevistes, etc., on els interessats a trobar feina podran participar en “Speed dating” o “entrevistes exprés” durant les jornades amb empreses que ofereixen llocs de treball.

En els pròxims dies publicarem el programa definitiu de les jornades que se celebraran el dimecres 29 i el dijous 30 de març al Monestir i per participar-hi cal demanar hora trucant al Servei d’Ocupació Municipal de Sant Feliu de Guíxols.

També es poden fer les inscripcions on-line a la següent adreça: https://www.eventbrite.es/e/entradas-enganxat-a-la-feina-32722855943?aff=es2