I després

JORNADES DE SALUT PÚBLICA I MUNICIPI

Compartiu aquesta història

L’Associació Catalana de Municipis (ACM) juntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i la Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural de la UdG, han organitzat les primeres Jornades de Salut Pública i Municipi, que se celebraran el proper 26 i 27 de setembre a la ciutat Baix Empordanesa.
Aquestes jornades, compten amb ponents de primer nivell que treballen a institucions com la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, Universitat de Girona, Universitat de València, Hospital Josep Trueta de Girona, Colegio de Arquitectos de Vizcaya, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Consorci de la Costa Brava, Universitat de Barcelona i Universitat Politècnica de Catalunya. L’objectiu del curs és oferir una panoràmica de la complexa relació entre la salut pública i el municipi. Es farà un apunt de l’evolució de la salut pública des del s.XVIII però sobretot, es plantejaran quines són actualment les funcions sanitàries que l’Estat delega als municipis, el paper dels professionals com a agents de salut pública, quines són les problemàtiques actuals i les perspectives de futur.
Les jornades van dirigides tant a estudiants universitaris com a tècnics locals i professionals de l’àmbit sociosanitari. Donat que s’emmarquen dins el V Curs d’Estiu de la Càtedra Martí Casals de la UdG, estan reconegudes amb crèdits de lliure elecció.
Per veure el programa del curs i formalitzar la inscripció, podeu consultar la web www.guixols.cat/salutpublica o bé trucar al 972821575 (De dilluns a divendres de 10h a 14h).

El més llegit

I després