I després

FOTO I FAÇANES DELS HOTELS ANLLÓ

Compartiu aquesta història

Des de fa unes setmanes a la primera planta de l’Ajuntament de Sant Feliu es pot observar una fotografia de grans dimensions 4 x 1’50 m. realitzada l’any 1964 per Roger Conchillo per encàrrec dels germans Anlló que varen decidir que aquesta panoràmica de la badia amb un vaixell de càrrega sortint per la bocana i guiat pel pràctic, Joan Albó, havia de presidir una de les parets de la recepció de l’antic hotel Regina. Ara caldrà veure on es trobarà un “forat” per exposar la fotografia que mostra detalls de la badia i de l’entorn que ha variat amb el pas dels seus 50 anys d’història.
En referència als hotels que han d’anar a la subhasta, la seva falta d’activitat i manteniment ha provocat que a les façanes s’hi acumulessin cartells de publicitat que donaven una imatge de deixadesa que no beneficiava la perspectiva visual ni dels edificis, tots molt cèntrics, ni del espais on es troben emplaçats.
És per això que l’Ajuntament va fer netejar totes les vidrieres i façanes dels diversos hotels al temps que dilluns distribuïa una nota informativa en la qual advertia que no es permet posar publicitat, cartelleria ni altres elements a les façanes, finestres i portals de la ciutat, tret de les zones autoritzades.
Es recalca a la nota que “no són zones autoritzades les finestres o aparadors dels establiments que havien estat dels germans Anlló”. Precisament fa uns mesos que es varen instal·lar uns tòtems de ferro galvanitzat que s’han distribuït per la ciutat per enganxar-hi la publicitat.
També s’ha mantingut una petita batalla entre l’Ajuntament i el local Eclipse, de Montràs, que no atenia a la demanda del consistori en el sentit que s’abstingués de distribuir publicitat del bordell pel municipi.
Després de la neteja dels espais s’hi han col·locat cartells en els quals s’adverteix a les empreses anunciades que per cada infracció s’imposarà una sanció de 450,75 euros.

El més llegit

I després