I després

DISSABTE, VIQUIMARATÓ FOTOGRÀFICA

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 28 de setembre la Biblioteca Pública de Sant Feliu de Guíxols organitza una Viquimarató fotogràfica en motiu de les Jornades de Patrimoni Europees. L’objectiu és fer fotografies de monuments i elements arquitectònics (principalment recollits dins el Catàleg del patrimoni arquitectònic i elements d’interès històric i artístic local) i d’art públic per millorar els articles de la Viquipèdia on apareix Sant Feliu i difondre el patrimoni de la ciutat.
L’activitat començarà a les 10 h. a la Biblioteca, on es repartiran les rutes entre els participants amb els principals llocs a fotografiar. A les 13 h., els participants es tornaran a reunir a la Biblioteca per compartir les fotografies realitzades. Per participar-hi, es recomana incriure’s els dies abans a la Biblioteca (directament allí o a través del telèfon 972 324057 o el correu electrònic biblioteca@guixols.cat ). Només cal ser major de 12 anys i portar una càmera digital pròpia el dia de la Viquimarató.
Així mateix, per a tots aquells que vulguin aprendre a posar una fotografia a la Viquipèdia i formar part de la més gran enciclopèdia mundial, el dia abans, divendres 27, a les 17 h., es farà una sessió pràctica a la Biblioteca. Per a aquesta activitat també cal inscripció prèvia a la Biblioteca.
Seguint les característiques de la Viquipèdia, totes les fotografies que s’hi pengin i que hi trobareu es poden compartir (copiar, distribuir i transmetre) o modificar (adaptar) lliurement, sempre que se citi qui és l’autor d’aquella fotografia.
Tots els que participin podran, a més participar als concurs Wiki Loves Monuments, a nivell català i mundial, on trien les millors fotografies de monuments fetes arreu del món.

El més llegit

I després