I després

CAMPIONAT DE PESCA I TROBADA DE CORALS

Compartiu aquesta història

Fa unes setmanes que es va disputar a Ayamonte (Huelva) el campionat d’Espanya de pesca per parelles i clubs, amb la participació de 3 equips en representació del Club Nàutic Sant Feliu.
Es varen obtenir resultats excepcionals amb la segona plaça dels esportistes locals: Joan Sepúlveda i Salvador Sepúlveda.
El primer premi es va perdre per només 125 grams desprès de 4 hores de pesca i gairebé 16 quilos en captures, especialment de les espècies cantarà, sard, juliola, serrà i roncador.
La resta d’esportistes varen obtenir una meritòria classificació i són: Joan Miret, Principi Hereu Xifra, Marc Gironès Massachs i Joan Sala Peralta.

El Casal Tueda APITE de Sant Feliu, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Diputació de Girona i l’entitat La Caixa, va promoure el 16 de setembre passat la divuitena Trobada de Corals de Casals de Gent Gran, a la plaça del Casal.
El president del Casal Tueda, Francisco Cárdenas, va expressar la satisfacció per l’alt nombre de persones que es van aplegar en aquesta festa del cant coral.
Amb aproximadament 350 persones, s’hi van aplegar corals d’associacions de gent gran d’Arbúcies, Banyoles, Quart, junt amb les locals del Casal Salvador Espriu i Gesòria (del Casal Tueda). Totes les corals participants van interpretar com a peça final El canó de Palamós.

CORALS FALDILLA

El més llegit

I després