I després

ACOMPANYAMENT GENT GRAN I OFICAT GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Si sou persones grans i desitgeu gaudir de l’acompanyament d’un voluntari, ara teniu l’oportunitat de disposar d’una persona formada a Creu Roja Sant Feliu – Vall d’Aro que us acompanyarà per passejar o bé per realitzar qualsevol activitat similars a les que realitza el Pla de Barris.
Entre les activitats hi destaca “l’hora del cafè, punt de trobada per a la gent gran, xerrades sobre salut o les visites a punts emblemàtics del municipi, entre d’altres.
En el cas que no us agradi sortir de casa, els voluntària us poden fer companyia a la vostra llar, apropar-vos llibres, pel·lícules, etc.
Si hi esteu interessats contacteu amb l’oficina del Pla de Barris, al carrer Penitència núm. 10 (Casa Albertí) . Telèfon 972 32 70 19.

Enguany l’Oficina de Català “OFICATguíxols” tindrà nou horari: els divendres d’11.30 a 14.00h.
L’Oficina de Català de Sant Feliu de Guíxols és un servei gratuït de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols adreçat a totes les persones del municipi que necessitin assessorament per als seus escrits en català, o busquin solució als possibles dubtes lingüístics que se’ls puguin plantejar.
Està ubicada al Centre Cívic de Vilartagues, planta baixa, i té aquesta adreça electrònica: oficat@guixols.cat

El més llegit

I després