I després

Jornada reivindicativa per l’educació pública

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, 23 de març, el col·lectiu Edu Marxa organitza una jornada en defensa de l’educació pública a l’escola Baldiri i Reixach.
A a les 12 del migdia, s’oferirà una xerrada-debat amb diferents representants de sindicats i altres entitats com l’Assemblea Groga o Som Escola per parlar sobre la LOMCE (més coneguda com a llei Wert) i presentar el col·lectiu Edu Marxa i les seves properes activitats.
Després de la xerrada s’oferirà una botifarrada (4€) i una actuació musical per cloure la jornada.
Edu Marxa és un col·lectiu format per professors/es, mares, pares, AMPAs i alumnes que sorgeix per defensar l’educació pública. Edu Marxa pretén organitzar una caminada des de Sant Feliu de Guíxols fins a Girona el proper dissabte, 13 d’abril (d’aquí ve el nom) per protestar contra les retallades i la LOMCE. La iniciativa sorgida a Sant Feliu de Guíxols s’ha anat extenent arreu de les comarques gironines i ja hi ha un bon nombre de centres, entitats i municipis que s’han adherit o que hi donen suport. Així doncs, a banda de la caminada, cada municipi està organitzant la seva pròpia marxa, ja sigui amb cotxes (lenta), bicicleta o altres. La concentració serà a partir de les 12’00 davant l’edifici de la Generalitat de Catalunya.
Aquest dijous, 21 de març a les 7 de la tarda al Centre Cívic Can Ninetes de Santa Eugènia hi haurà una reunió de coordinació oberta a tots els col·lectius, entitats i persones que vulguin col·laborar en l’Edu Marxa.

Cartell 23M

El més llegit

I després