MARC VIDAL (ICV-EUiA) INSISTEIX SOBRE L’OBERTURA AL PÚBLIC DE CAN RIUS

Des de fa més d’un any la Generalitat va sancionar i obligar a l’empresa Turispania, propietària del Club de Mar de Sant Feliu de Guíxols, a obrir els passos tancats als accessos públics i la servituds de trànsit  perquè ocupen una zona marítim terrestre a la  badia de la ciutat.
Marc Vidal, diputat d’ICV-EUiA de Girona, ha presentat un seguit de preguntes al govern català per tal de desencallar una situació que es perllonga malgrat la votació unànime del Parlament  d’agost de l’any passat i que el recursos per paralitzar l’actuació presentats per l’empresa hagin estat desestimats per via judicial. El diputat,  demana també, que la Generalitat es pronuncií sobre la petició de l’ajuntament guixolenc d’executar subsidiàriament les feines per alliberar els passos segrestats a l’accés públic.
La població de Sant Feliu interessada en que es resolgui aquesta situació d’il·legalitat que dura des dels anys 70, ha fet diverses manifestacions perquè els passos tancats al públic deixin de ser privats i no veu motius perquè no es resolgui immediatament aquesta situació d’impunitat.
Per conèixer el contingut de les preguntes presentades per el diputat d’ICV-EUiA de Girona, Marc Vidal. Cliqueu a sobre de la foto:

Pregunta IC

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació