I després

JORNADA FORMATIVA: TALLER DE MAILCHIMP

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, conviden a participar en el Taller Formatiu de Mailchimp.
Aquesta taller formatiu té una durada de 6 hores, dividit en dos dies, 3h cada dia, i està destinat a persones emprenedores i empresàries que podran aprendre a construir i gestionar la seva pròpia base de dades de clients, establir de forma periòdica la comunicació amb ells a través de newsletters o butlletins dissenyats mitjançant MailChimp i ser capaç de prendre decisions a partir dels informes obtinguts dels enviament.
Les sessions es portaran a terme a l’Aula de Formació de Guíxols Desenvolupament (carrer Enamorats 65-99, primer pis de l’estació d’autobusos) durant dos dies: de les 10h a les 13 hores els dilluns 25 de maig i 1 de juny, a càrrec de Xavier Romo, consultor de l’Aula de Formació.
Aquesta sessió és gratuïta i les places són limitades, pel què s’aconsella fer les inscripcions al web de Formació en xarxa de la Diputació de Girona (http://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/faces/public/index.xhtml). Les inscripcions s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció.

El més llegit

I després