I després

IMPORTANT ACOLLIDA DEL GANXOTAPES

Compartiu aquesta història

El passat diumenge 10 de maig va finalitzar la sisena edició de la campanya gastronòmica “Ganxotapes Primavera 2015”, que va tenir lloc a Sant Feliu de Guíxols del 18 d’abril al 10 de maig. S’oferia un preu tancat de 2’50€, que incloïa una tapa+Moritz, amb la col·laboració de la cervesa Moritz i Distribucions Márquez.
Paral·lelament es van convocar els concursos a la millor tapa, a la més popular i a la millor fotografia, que varen recaure en:
El Restaurant La Proa amb la tapa “ Trilogia del Peix Blau” (homenatge a la campanya gastronòmica més veterana de la ciutat) escollida pel jurat com la millor “Ganxotapa Primavera 2015”.
El Restaurant Butron Berria amb la tapa “Filet de porc amb salsa de melmelada de taronges de la Xina i mostassa” escollida pels usuaris com la “Ganxotapa més popular” mitjançant www.facebook.com/ganxotapes
I el premi a la millor fotografia ha estat per a Judit Figueras Llambí i la seva imatge de la tapa “Bombons de formatge amb melmelada de taronja i pastanaga” del restaurant El Gallo.
“Un preu econòmic, unes tapes diferents i molt treballades, la possibilitat de fer la ruta amb família o amics, el bon ambient amb que se’ls rep als restaurants i la possibilitat de guanyar diferents premis han estat els ingredients de la recepta de l’èxit de la ruta; la qual es consolida més en cada edició”, s’apunta des de l’Àrea.
En aquesta edició hi ha participat 39 establiments ganxons, els quals han servit més de 10.000 ganxotapes, un número que ha superat amb escreix les anteriors edicions.
“Cal destacar la bona acollida de la campanya no tan sols entre els ganxons, sinó d’un gran nombre de visitants que han vingut a Sant Feliu per gaudir d’aquestes petites joies culinàries cada cop més esperades”.
Com a novetats d’aquesta edició destaquem la possibilitat d’una versió de la tapa per a vegetarians en diferents establiments; i el canvi de format del material promocional, el clàssic tríptic es converteix en un llibret on les fotografies prenen més protagonisme i s’adjunta el targetó de segellar al llibret per fer més pràctic tot plegat.

Cliqueu sobre la imatge per ampliar:

GANXOTAPES FALDILLA

El més llegit

I després