I després

INFORMACIÓ DE CIU

Compartiu aquesta història

El candidat de CiU, Joan Alfons Albó, envia un anunci en el qual apunta: “Us convido el dia 15 de maig a les 20:30 hores a la sala de congressos de la 4a planta del Monestir, al col.loqui amb l’Honorable Consellera d’Ensenyament Senyora Irene Rigau, amb el títol L’ensenyament a Sant Feliu de Guíxols i a Catalunya.
Estic convençut que la millor herència que podem deixar als nostres fills és una bona formació. Aquesta legislatura hem aconseguit per a la ciutat el Batxillerat Artístic i els cicles de grau mig i de grau superior de Tècnic en Vendes i Gestió d’Espais Comercials, ambdós en la modalitat de formació dual (inclou pràctiques en empreses).
Hem d’aspirar a disposar de noves titulacions, convertir l’Escola de musica en conservatori i fer realitat el nou Institut”.
ALTRES ACTES
Dissabte 16 maig,21 h. El manteniment de la Ciutat i les associacions de Plaça MoLí de Vent Actuació de Toni Cayena.
Diumenge 17 maig,11 h. Estratègia turística i promoció de l’activitat econòmica. Rambla Vidal Espectacle infantil de Fada Iris.
Dijous 21 maig,17 h. La nostre gent gran, afegim vida als anys. Casal de Tueda Xocolatada i ball. Divendres 22 maig,21 h. Acte de cloenda de campanya. Plaça Drets Humans Actuació The International.
Així mateix es confirma la visita que efectuarà Artur Mas a Sant Feliu el dimarts, 19 de maig a les 17 hores a la Sala Abad Penyelles del Monestir que, prèvia invitació cursada, es realitzarà un acte davant empresaris i comerciants de la Ciutat.

El més llegit

I després