I després

9 NOTÍCIES + 9 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS A SFG
El proper dissabte, 16 de maig, se celebra també a Sant Feliu el Dia Internacional dels Museus, organitzat per quart any consecutiu amb diverses activitats com el Concurs de Pintura Ràpida o el Sopar Monacal i que comptarà, a més amb visites guiades com ara:
10.30h: Visita guiada a la Caseta de Salvament i Niu de metralladores. Activitat gratuïta. Punt de trobada: Caseta de Salvament.
12.00h: Visita guiada a la Casa Irla. Activitat gratuïta. Punt de trobada: Casa Irla
Tot el dia: Jornada de portes obertes al Museu d’Història-Monestir (Horari: 10h a 13h / 16h a 19h).
Ja varem avançar aquesta informació, si la voleu ampliar podeu accedir al web de l’Associació a través del següent enllaç: www.amicsmuseu.cat

500 MUSEU

 

DISSABTE I DIUMENGE APLEC DE PEDRALTA
Dissabte, 16 de maig, Aplec Jove
Activitats a Santa Escolàstica:
A les 12:30 h. II Concurs d’Arrossades
A les 18:00 h. Concerts Acústics
Diumenge, 17 de maig Aplec Tradicional
Activitats a Pedralta:
41è Concurs d’all i oli
56è Concurs de Rams i conjunts de flors boscanes
Activitats a Santa Escolàstica:
Campionat de Botifarra
Festa infantil amb Jordi Tonietti i xocolatada
A les 17:30: Havaneres amb Taverna del Xatrac + Cremat.

500 PEDRALTA

 

LOLITA FLORES PROTAGONITZA “LA PLAZA DEL DIAMANTE”
Lolita Flores ha sorprès positivament per la seva interpretació en la versió espanyola de La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda, que representarà aquest diumenge, 17 de maig a les 19:00 h. i que es desenvolupa en els anys de la postguerra. Explica la història de Natalia “La Colometa” una noia que se sent perduda al món. Òrfena de mare, veurà partir i morir als seus éssers estimats, passarà gana i misèria i es veurà moltes vegades incapaç de treure endavant als seus fills. Lolita Flores interpreta, amb la seva característica força en els escenaris, aquest dur monòleg interior, costumista i esquinçador, ple de simbolismes. La novel·la és una crònica fidel de la Barcelona de postguerra i de com va marcar aquest període històric als seus habitants.

500 LOLITA

 

MUSEU IRLA, PORTES OBERTES
El proper dissabte dia 16 de maig, Dia Internacional dels Museus, el Museu Irla de Sant Feliu de Guíxols oferirà una Jornada de Portes Obertes en el seu horari habitual. Es farà una visita guiada a les 12 h del matí. Punt de trobada a la Casa Irla c/ Algavira, 65-69 de Sant Feliu de Guíxols).

500 IRLA

 

AQUEST DISSABTE, LA TRIATLÓ DE SFG
Aquest dissabte, 16 de maig, se celebra la Triatló Sprint Sant Feliu de Guíxols i Trobada Duatló Infantil (Campionat de Catalunya per categories).
Recepció, lliurament de xips, guarda-roba dels participants (carpes situades al Passeig). Hora de recollida de dorsals: 10h. Horari d’entrada a box: 10.30h. Hora de sortida: 11:00 h.

500 triatló

 

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ESCAC A L’ESTAT
El passat dissabte 9 de maig, el periodista i escriptor Pere Martí va presentar el seu darrer llibre “Escac a l’Estat” a la Casa Irla, acte organitzat conjuntament amb l’ANC Guíxols.
Després de desvetllar alguns secrets de la preparació de la consulta del 9N i episodis inèdits que es relaten al llibre, es va obrir un interessant debat entre l’autor i els assistents, sobre el paper de la premsa en el procés nacional i els possibles moviments polítics que podrien tenir lloc en els propers mesos fins arribar al 27S.

500 MARTÍ

 

CONCERT AL TZVR
– Dilluns 18 maig, 21:30 h. concert amb LEHNEN (USA/Austria, rock/metal) & DOOMINATION (St. Hilari, metal) al TZVR Club, carretera de Palamós 266. Donatiu: 7 euros (amb consumició).

500 TZVR

 

VISITA DE BLOGGERS A SANT FELIU
La setmana passada, amb motiu de la celebració del Congrés Mundial de Bloggers TBEX (facebook.com/TravelBloggersExchange), varen visitar Sant Feliu quatre grups de bloggers de Turisme Familiar, Actiu, Cultural, etc., que van conèixer i gaudir d’un munt d’activitats turístiques, de les quals en faran difusió a través dels seus blogs. Els bloggers provenien de Dubai, USA, Australia, Alemanya, Suïssa, Anglaterra, etc.

500 BLOGGERS

 

EXPOSICIÓ DE FOTOGRAFIES DE JOSEP COSTART
El fotògraf local Josep Costart ha inaugurat una exposició de temàtica exclusiva sobre Sant Feliu Guíxols que es pot contemplar al Casal de Tueda APITE des del passat dia 10 de maig fins el dia 23.

500 COSTART

 

 

 

 

 

El més llegit

I després