I després

JORNADA FORMATIVA SOBRE IVA I IRPF

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, promouen una sessió formativa oberta el dilluns, 23 de febrer, amb l’enunciat: “Què cal saber sobre l’IVA i l’IRPF per al teu negoci” que inclou els canvis introduïts en aquest 2015.
Aquesta sessió té una durada de 5 hores i el seu objectiu és donar a conèixer a les persones en Règim Especial del Treball Autònom, com gestiar els seus impostos principals, l’IVA i l’IRPF. Es parlarà de l’objecte, subjecte i lloc de l’impost de cadascun, així com de les bases imposables, els tipus, les deduccions, etc.
La sessió es portarà a terme a l’ aula de formació de Guíxols Desenvolupament (c/ dels Enamorats 65-99 1er pis) des de les 9 a les 14 hores, a càrrec del Sr. Xavier Veciana, responsable formador de l’empresa Training Low Cost.
Aquesta sessió és gratuïta, les places són limitades i ja es pot confirmar l’assistència fins el divendres 20 de febrer com a data límit.
Les persones interessades a participar aquesta formació han de contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, al telèfon 972 32 70 33. Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.

El més llegit

I després