PREMIS II CONCURS DECORACIÓ CARNAVAL

Després de l’èxit en l’edició anterior, s’ha tornat a celebrar el II Concurs d’establiments decorats Carnaval’15 a Sant Feliu de Guíxols.
Els participants en aquesta edició han estat restaurants, bars, comerços i espais públics de la ciutat:
Centres Cívics de Tueda i Vilartagues, Cafè Nou, Can Ciscu, Can Julià, La Cava, La Magnòlia, Nonna roba i complements, Piscina La Corxera, Rancho Far West, RG Events & Weddings, Sweet & Sugar.
Els 3 membres del jurat ho han tingut complicat per decidir l’ordre de premis, ja que la decoració dels establiments tenia un nivell molt alt. Entre altres, han valorat aspectes com a la creativitat, originalitat, impacte visual, complements de la decoració i també, com a novetat d’aquest any, han fet una menció especial a la millor disfressa.
El 1r premi a la millor decoració ha estat per a La Magnòlia amb la temàtica “Cova de dimonis”.
El 2n premi a la millor decoració ha estat per a Can Julià amb la temàtica “Casino”.
El 3r premi a la millor decoració ha estat per a Can Ciscu amb la temàtica “Àngels”.
La menció especial el jurat a la millor disfressa ha estat per a La Magnòlia amb la temàtica “Cova de dimonis”.
Recordeu que encara no s’ha escollit el millor establiment amb el vot popular. Teniu temps fins al diumenge 15 de febrer a les 24 h  per deixar un m’agrada a la foto que més us agradi de les que hi ha penjades a facebook/carnavalsantfeliudeguíxols. El resultat es farà públic i es lliurarà un cop finalitzat el període de votació.

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació