I després

PREMIS II CONCURS DECORACIÓ CARNAVAL

Compartiu aquesta història

Després de l’èxit en l’edició anterior, s’ha tornat a celebrar el II Concurs d’establiments decorats Carnaval’15 a Sant Feliu de Guíxols.
Els participants en aquesta edició han estat restaurants, bars, comerços i espais públics de la ciutat:
Centres Cívics de Tueda i Vilartagues, Cafè Nou, Can Ciscu, Can Julià, La Cava, La Magnòlia, Nonna roba i complements, Piscina La Corxera, Rancho Far West, RG Events & Weddings, Sweet & Sugar.
Els 3 membres del jurat ho han tingut complicat per decidir l’ordre de premis, ja que la decoració dels establiments tenia un nivell molt alt. Entre altres, han valorat aspectes com a la creativitat, originalitat, impacte visual, complements de la decoració i també, com a novetat d’aquest any, han fet una menció especial a la millor disfressa.
El 1r premi a la millor decoració ha estat per a La Magnòlia amb la temàtica “Cova de dimonis”.
El 2n premi a la millor decoració ha estat per a Can Julià amb la temàtica “Casino”.
El 3r premi a la millor decoració ha estat per a Can Ciscu amb la temàtica “Àngels”.
La menció especial el jurat a la millor disfressa ha estat per a La Magnòlia amb la temàtica “Cova de dimonis”.
Recordeu que encara no s’ha escollit el millor establiment amb el vot popular. Teniu temps fins al diumenge 15 de febrer a les 24 h per deixar un m’agrada a la foto que més us agradi de les que hi ha penjades a facebook/carnavalsantfeliudeguíxols. El resultat es farà públic i es lliurarà un cop finalitzat el període de votació.

 

El més llegit

I després