I després

JORNADA FORMATIVA: GEOLOCALITZA EL TEU NEGOCI

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, us convida a participar Al curs formatiu: “Geolocalitza el teu negoci als mòbils”.
Aquest curs formatiu té una durada de 6 hores, dividit en dos dies, 3h cada dia, i el seu objectiu és capacitar als assistents a geolocalitzar el seu negoci. Partint de la premissa de què tot el què passa, passa a algun lloc, aquest curs pretén mostrar com representar sobre un mapa on és situa el nostre negoci i publicar-ho a internet utilitzant eines d’ús gratuït disponibles a la xarxa i sense haver de programar complicades webs.
Les sessions es portaran a terme a l’ aula de formació de Guíxols Desenvolupament (C/ Dels enamorats 65-99 pis 01) durant dos dies: de les 10 a 13 hores el dilluns 19 d’octubre i el dimecres 21 d’octubre, a càrrec del Sr. Xavier Romo, consultor de l’Aula de formació.
Aquesta sessió és gratuïta i les places són limitades, pel que us preguem confirmeu la vostra assistència al curs abans del dia 16 d’octubre.
Les persones interessades en participar aquesta formació han de realitzar la seva inscripció a la web de Formació en Xarxa de la Diputació de Girona o a l’apartat de formació de la web del SAE.
Per més informació contactar amb l’Àrea de Promoció econòmica i Ocupació al telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat.

El més llegit

I després