I després

CAMPIONAT DE KARATE SANT FELIU COSTA BRAVA

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 4 d’octubre s’ha celebrat al pavelló de La Corxera el campionat Sant Feliu Costa Brava de karate on hi han participat més de 100 karatekes vinguts de tot Catalunya.
El campionat ha estat tant de kates (demostració tècnica) com de kumite (combat) i hi ha participat karatekes des de 4 i 5 anys fins a veterans de més de 40 anys que han gaudit de l’esdeveniment.
Més de 200 persones han omplert les grades del pavelló de la Corxera que han seguit les evolucions dels participants amb un altíssim nivell de molts components de la selecció catalana i espanyola de karate i molts d’ells campions de Catalunya en la seva categoria.
Com a arrencada de temporada per encarar la pròxima fita que és el Campionat de Catalunya oficial, del 17 d’octubre, per tots ha estat molt motivador, una posada a punt de les seves capacitats com a competidors amb un ambient agradable i amistós.
A nivell de resultats ha anat molt be i molts dels alumnes ganxona de l’Escola de Karate Dojo Sant Feliu, han quedat classificats per als primers llocs I apunten que “el nivell ha estat altíssim i era molt difícil que tothom ho aconseguís no obstant això han tret tots excel·lents puntuacions i han realitzat un treball d’equip atès que el karate es un esport de col·laboració i situació que sense els companys no seria possible aconseguir resultats ja que cal amb qui practicar, especialment el kumite, mínim 2 companys i un entrenador, sinó és impossible aprendre i millorar.
Com a organitzadors del campionat han afegit que se’ls ha felicitat “per la bona organització i treball en equip realitzat, que també s’ha d’atribuir al treball de molts pares, mares i alumnes que estan al darrera donant un cop de mà ajudant a l’equip arbitral, controlant als nens i amb alhora de muntar i desmuntar material”, col·laboració que agraeixen públicament i que fan extensiva nominalment als regidors David Oliveras i Salvador Calabuig, així com a l’equip tècnic de l’àrea d’esports.

 

El més llegit

I després