I després

JORNADA FORMATIVA “GEOCALITZA EL TEU NEGOCI”

Compartiu aquesta història

Des que es va iniciar l’any, el Servei d’Assessorament d’Empreses de l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols a través del programa Catalunya Emprèn, conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu ha realitzat sis cursos per a emprenedors i empresaris.
El passats dies 19 i 21 d’octubre ha tingut lloc el curs “ Geocalitza el teu negoci als mòbils”. Avui, el centre de la ciutat, el carrer principal, el lloc on més clients potencials hi ha és Google. Per això, en les estratègies dels negocis cal buscar ser visible de la millor manera possible (si no estàs a Google, no existeixes).
Els assistents al curs han vist com geoposicionar el seu negoci a Google, i com, estar posicionat a altres xarxes socials també millora el posicionament, tant a Google , com a les mateixes xarxes socials.
Divuit persones ha assistit a la formació, la qual s’ha celebrat a Guíxols Desenvolupament, ubicat al carrer dels Enamorats, 65-99 de Sant Feliu de Guíxols, i en la què el ponent, la Sr. Xavi Romo, consultor de MC Empreses, ha dut a terme una exposició amena i participativa en la què s’han transmès conceptes i consells de geocalització.

 

El més llegit

I després