I després

JORNADA FORMATIVA D’EDUCACIÓ FINANCERA

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a participar al curs formatiu: “Educació Financera per a persones emprenedores”
Aquesta curs formatiu té una durada de 8 hores, dividit en dos dies, 4h cada dia, i el seu objectiu és, a través del joc CashFlow desenvolupar la visió empresarial tot aprenent els conceptes bàsics de gestió monetària i d’inversió necessaris per tal de generar ingressos recurrents que ens permetin fer créixer els projectes empresarials i/o finances personals.
Les sessions es portaran a terme a l’ aula de formació de Guíxols Desenvolupament (c/ Dels enamorats 65-99 pis 01) durant dos dies: de les 9:30 a 13:30 hores el dimarts 1 i el dimecres 2 de desembre, a càrrec del Sr. José Ramón Blanco, educador financer de Xarxa Ètica.
Aquesta sessió és gratuïta, les places limitades i cal confirmació d’assistència al curs abans del dia 30 de novembre. Les inscripcions cal fer-les al web de Formació en Xarxa de la Diputació de Girona o a l’apartat de formació de la web del SAE i de la web del SOM de Sant Feliu (http://sae.guixols.cat/ i http://som.guixols.cat/).
Per més informació contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació al telèfon 972 32 70 33 o via correu electrònic a sae@guixols.cat.

El més llegit

I després