I després

JORNADA FORMATIVA DE NEUROMÀRKETING

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social, us convida a participar en el curs formatiu: Neuromàrketing: comprem emocionalment i ho justifiquem racionalment.
Aquesta taller formatiu té una durada de 8 hores, dividit en dos dies, 4h cada dia, i està destinat a persones emprenedores i empresàries on entendre com funciona el decisor, per persuadir i convèncer de manera eficaç. Millorar la comunicació a l’hora de negociar i vendre els nostre productes o serveis. En definitiva, una nova tècnica de venda més emocional i efectiva.
Les sessions es portaran a terme a l’aula de formació de Guíxols Desenvolupament (Carrer dels Enamorats 65-99 pis 01, estació d’autobusos) durant dos dies: de les 9:30h a les 13:30 hores, el dimarts 30 de juny i el dijous 2 de juliol, a càrrec del Sr. Sergi Bonilla, consultor de Girona Coaching.
Aquesta sessió és gratuïta i les places són limitades, per la qual cosa es prega la confirmació d’assistència al curs abans del dia 29 de juny.
Les persones interessades a participar-hi, han de contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació, al telèfon 972 32 70 33. També es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat amb la butlleta formalitzada.

El més llegit

I després