I després

7 NOTÍCIES + 7 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PREINSCRIPCIONS ESCOLA D’ADULTS
L’Escola d’Adults del C.F.A Sant Feliu de Guíxols, informa de la preinscripció del Curs 2015/2016. Es portarà a terme els dies 22 i 23 de juny (matins de 10 a 13h.) i 25, 26 i 29 de juny (tardes de 17 a 20h.).
Cal portar una fotocòpia del DNI i dues fotografies recents mida carnet i fotocòpia llibre escolaritat.
Ensenyaments inicials i bàsics: Cultura General, Anglès i Informàtica.
Cicle de formació instrumental (cultura general)
Cicle d’educació secundària (GES)
Preparació per a les proves d’accés a: Cicles Formatius de Grau Superior, Universitat per a majors de 25 anys i Certificat de nivel bàsic de català (A2), nivel elemental (B1), nivel intermedi (B2), nivel de suficiencia (C1), nivel superior (C2)-curs semipresencial.
Competències per a la societat de la informació (diferents cursos).
Serveis: Aula d’Autoformació i Biblioteca.

500 EADULTS

 

TALLER D’ELABORACIÓ DE RATAFIA
Dissabte 20 Juny 2014: Taller d’elaboració de Ratafia, a càrrec d’Assumpció Moreno.
Recol·lecció d’herbes i elaboració de ratafia amb plantes medicinals autòctones.
Cal portar: Un recipient de 2 litres per posar-hi la ratafia, un cistell o bossa per recollir les plantes, un ganivet o tisores de podar i un litre d’anisat de garrafa o a granel.
Les herbes i espècies que no es trobin durant la sortida estan incloses en el preu.
Horari: 10h a 14h. Lloc: Entorn de Sant Feliu i Antic Hospital Municipal de Sant Feliu de Guíxols (C/ Hospital s/n.). Preu: 4€.
Inscripcions: Recepció del Museu d’Història (Pl. Monestir s/n). Horari: dilluns a dissabte de 10h a 13h i de 16h a 19h / diumenges i festius de 10h a 13h. Dimarts tancat.
Cal Inscripció prèvia! Data màxima d’inscripció: dimecres 17 de juny. Més informació: 972821575 / museuhistoria@guixols.cat

500 RATAFIA

 

TANCAMENT PUNTUAL DE LA VIA FERRADA DE SFG
La Via Ferrada de la Cala del Molí de Sant Feliu de Guíxols restarà tancada al públic el proper dissabte, 20 de juny, des de les 21h, fins les 13h. del diumenge dia 21 de juny.
El motiu del tancament és la celebració de la prova esportiva Indiketes Adventure Race que se celebrarà a la subcomarca de la Vall d’Aro (Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro) organitzada per l’Associació Esportiva Matxacuca, on els equips participants s’hauran d’enfrontar als més de 140 Km. alternant disciplines com el trekking, kayak, via ferrada, natació i bicicleta de muntanya i tir amb arc. Informació de la prova a: http://indiketesraid.blogspot.com.es

500 ferrada

 

MARC CROSAS FITXA PEL CRUZ AZUL MEXICÀ
El Cruz Azul ha confirmat el fitxatge del ganxó Marc Crosas, dins del sistema de transferències del futbol mexicà que se celebra a Cancún i que es denomina popularment “mercado de piernas”
Crosas, format a la pedrera del FC Barcelona, ha militat en diversos equips com ara l’Olympique de Lyon, Celtic de Glasgow, Nizhni Novgorov rus i, a Mèxic, en el Santos Laguna i a Leones Negros de la Universidad de Guadalajara.

500 CROSAS

 

PRESENTACIÓ DE “EL FRANQUISME QUE NO MARXA”
El proper divendres, 19 de juny a les 20:00h. a la biblioteca de Sant Feliu, Lluc Salellas i Vilar presenta el seu darrer llibre “El franquisme que no marxa”.
Els noms i els cognoms dels responsables de la dictadura que han mantingut els privilegis amb la democràcia. L’autor documenta i relata com les elits franquistes es van ressituar amb les màximes facilitats dins les estructures de poder de la nova democràcia.
“Els fills i els néts del règim absolutista, sense cap dubte, continuen al capdavant de les principals empreses i no han perdut pes polític.
Una aportació de referència a l’acció col·lectiva per demostrar quines són les bases sobre les quals reposa la democràcia espanyola”.

500 LLIBRE

 

CUP I GUÍXOLS DES DEL CARRER PUBLIQUEN ELS COMPTES
Dues de les formacions que han aconseguit un regidor en la configuració del nou Ajuntament han fet públics els seus comptes. Guíxols des del carrer – Entesa, ha proporcionat el números de la campanya electoral i la CUP la comptabilitat de diverses mensualitats.
Podeu consultar sengles escrits accedint als següents arxius: CUP PDF i GDC PDF

500 pdf

 

CAMPIONAT DE KARATE SENSHI DOJO
El passat cap de setmana l’Escola de Karate C.E Dojo va competir a Santa Perpetua de Mogoda amb els millors karatekes de Catalunya i de l’Estat, on hi competien més de 400 esportistes, 8 dels quals representant al club ganxó en modalitats de kata i kumite.
En modalitat de demostració: En Sergi Garriga (benjamí 7 anys), Roger Lorente (infantil 11 anys), en Victor Moreno (juvenil 12 anys), l’Oriol Mora (juvenil 12 anys), l’Aida Martínez ( infantil (11 anys) en Victor Martínez (juvenil 13 anys), en Than Son Oliver (Cadet 15 anys) i l’Alan Antonín (sènior).
Tots ells van fer un gran campiona, destacant Victor Moreno que va quedar 1er a la seva categoria juvenil groc-taronja., l’Aida Martínez quedant tercera a infantil verd i l’Alan Antonin sènior blau va quedar segon. A la modalitat de kumite (combat) es van presentar en Victor Martínez , la Lidia Mora (junior) i l’Alan Antonin, que varen quedar tercers classificats.

500 DOJO

El més llegit

I després