I després

Jordi Vilà, escollit nou president comarcal d’ERC en el Congrés del Baix Empordà

Compartiu aquesta història

Dissabte, 30 de juliol, la Federació Comarcal d´Esquerra al Baix Empordà va escollir a Jordi Vilà nou president comarcal.

El congrés comarcal, que es va dur a terme a la Bisbal d´Empordà, va renovar la permanent comarcal que fins ara estava encapçalada pel palamosí Joan Gasull.

El regidor d´Esquerra a l´Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Jordi Vilà, va avalar la feina feta per l’anterior permanent comarcal remarcant els bons resultats obtinguts a la comarca tot i la davallada nacional de vots que ha patit Esquerra.
Vilà va apel·lar als valors republicans i va manifestar la intenció de seguir treballant des dels municipis per poder avançar cap a la justícia, i tornar a fer d´Esquerra el partit de referència “de tots aquells que volem canviar la societat actual”.

A Jordi Vilà l’acompanyaran també dos ganxons més; l’actual secretari d’Imatge i Comunicació a Sant Feliu, Xavi Gorro, que ocuparà el mateix càrrec a nivell comarcal, i el fins ara secretari de Finances d´Esquerra-Guíxols i portaveu comarcal de les JERC al Baix Empordà, Albert Polo, que serà el representant de les JERC.

La resta de la permanent comarcal està formada per la palamosina Maria Puig com a secretaria d’Organització, el regidor de Torroella, Marc Calvet, a la secretaria de Finances, Montse Rovira de Castell d´Aro a la secretaria de Campanyes, l’actual alcalde de la Bisbal Lluís Sais a la secretaria de Política Municipal, la cap de llista d´Esquerra a Begur, Maite Martín, a la secretaria de Polítiques Socials, els fins ara president comarcal Joan Gasull a la secretaria de política parlamentària, la calongina Antònia Lozano a la secretaria de les Dones i Formació i el president d´Esquerra a Palafrugell i l´exregidor a Santa Cristina d´Aro Xavier Segura i Xavier Sala, com a Vocals.

En el Congrés Comarcal també es va triar a l´exalcalde de Torroella de Montgrí Josep Maria Rufí com a Conseller Nacional d´Esquerra al Baix Empordà.

 

 

El més llegit

I després