I després

Jordi Tardà munta a SFG l’homenatge de 50 anys de Rollings

Compartiu aquesta història

Jordi Tardà, l’històric locutor de Catalunya Ràdio i ICAT FM (Tarda Tardà) amb “paraula de Stone”, també fa la seva aportació al Festival Internacional de la Porta Ferrada subministrant l’actuació de la banda Smoking Stones, una rèplica domèstica de la llegendària banda de Mick Jager, Rolling Stones, en el 50è aniversari de la seva fundació, un 12 de juliol, de la qual aportarà vestuari original i escenografia de la seva col·lecció privada.

Tardà comentava a Ràdio Sant Feliu que tenia pensat que en complir-se 50 anys del primer concert, passés alguna cosa a Catalunya per celebrar aquest aniversari. Aleshores, paral·lelament, els Smoking Stones , antiga Tardà Rock Band, han fet un disc de “50 anys de satisfacció” amb peces dels Stones adaptades i versionades amb convidats especials com Ariel Rot (Tequila), Jaime Urrutia (Gabinete Caligari), Jonhy Cifuentes (Burning), Gerard Quintana (Sopa de Cabra), Gaby Alegret (Los Salvajes), leiva (Pereza), Marc Ros (Sidonie), Carlos Segarra (Los Rebeldes) Dani Pérez (Skizoo) i Carlos Tarque (M Clan).

Em vaig plantejar fer alguna cosa amb aquesta gent en aquest dia tant assenyalat en directe, com a causa única i, a més, vestir-ho una mica i treure roba de la meva col·lecció que hagin lluït en els escenaris al llarg d’aquests 50 anys que les portin els músics, muntar una escenografia i fer un acte únic i irrepetible.

Tardà també trobava sinergies entre els 50 anys de Rolling Stones i 50 anys de Porta Ferrada i tot quadrava perfectament aleshores, un dia dinant amb en Lluís Cruañas del restaurant Eldorado en vàrem parlar, vàrem telefonar al director del festival (Albert Mallol), li vaig proposar la idea i abans d’acabar el cafè ja l’havia acceptat, vaig trucar immediatament als músics i, automàticament, tot va quedar muntat en 10 minuts.

Recordem, doncs, que el concert se celebrarà el 12 de juliol a les 10 de la nit a l’Espai Port i el preu oscil·larà entre 20 i 25 euros.

El més llegit

I després