I després

“Econatura Guíxols” del PQPI-PTT ha estat premiat

Compartiu aquesta història

El divendres 22 de juny a les 12h del migdia es va celebrar el lliurament de premis del IV Laboratori d’Idees Empresarials del Baix Empordà a la Sala de Plens del Consell Comarcal.

El jurat, format per representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, el Consorci dels Vivers d’Empreses Territorials de la Demarcació de Girona, “la Caixa” i la Direcció General de Joventut, va declarar guanyador en la seva categoria al PQPI-PTT Guíxols-Vall d’Aro amb el projecte “Econatura Guíxols”. El premi consistia en un llibre electrònic i el carnet Jove per a tots els participants.

Per valorar els projectes es va tenir en compte el grau d’innovació concretat en elements com la creació d’un nou servei o producte inexistent al territori, l’aplicació de millores en productes o serveis ja existents o l’aplicació de noves tecnologies als processos de producció.

Només una setmana abans celebraven la cloenda del curs 2011-2012 al Centre Cívic Vilartagues els alumnes del perfil Auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic del Pla de Qualificació Professional Inicial i Pla de Transició al Treball (PQPI-PTT Guíxols – Vall d’Aro) en presència de representants del Departament d’Ensenyament, dels diferents centres de secundària, i dels ajuntaments de Castell-Platja d’Aro, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Un acte en el decurs del qual es va presentar el Projecte Integrat: un projecte transversal en el qual posaren de manifest els seus aprenentatges d’aquest curs. Es tracta de la creació d’una empresa, Econatura Guíxols que ofereix un allotjament rural. una escola de natura i un restaurant i càtering.

El més llegit

I després