I després

Jordi Comas mor en un assalt al seu domicili

Compartiu aquesta història

L’empresari de Platja d’Aro, Jordi Comas, vicepresident segón de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i president de la FOEG (Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona), va morir ahir a la nit en un assalt al seu domicili a quarts de dotze de la nit. Ahir encara no havia transcendit el nom de la víctima però el Diari de Girona, abans de tancar la seva redacció aportava alguns detalls de la informació genèrica. Avui, amb la informació ja actualitzada, el rotatiu gironí diu textualment:

“L’empresari hoteler i president de la patronal gironina FOEG, Jordi Comas, ha mort aquesta passada matinada després que tres lladres entressin al seu habitatge de Platja d’Aro (Baix Empordà). En el moment de l’assalt violent, Comas estava a dins la casa acompanyat de la seva dona. Els assaltants els han lligat a tots dos de mans i peus i, mentre els lladres regiraven la casa, l’empresari ha perdut el coneixement i ha mort.

L’autòpsia haurà de determinar ara si Comas ha patit un infart o bé els lladres l’han matat perquè li han obstruït les vies respiratòries. Els mossos han obert una investigació i treballen per localitzar els tres assaltants, que duien roba fosca. El cas està sota secret de sumari. L’assalt a casa de l’empresari gironí va tenir lloc aquest diumenge pels voltants de dos quarts de dotze de la nit. Tres homes vestits amb roba fosca han entrat a l’habitatge on viuen Comas i la seva dona.

Els lladres van lligar de mans i peus el matrimoni i, segons sembla, també haurien emmordassat l’empresari la seva muller per evitar que cridessin. A partir d’aquí, han transcendit pocs detalls sobre les circumstàncies de la mort. L’autòpsia, doncs, serà clau per aclarir si l’empresari va morir arran d’un atac de cor o bé van ser els lladres qui l’haurien mort (perquè li van obstruir les vies respiratòries).

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació i treballen per localitzar els assaltants. De fet, ahir a la nit nombrosos agents es van desplegar arreu de la comarca i van tancar tant els accessos a Platja d’Aro com en altres indrets del Baix Empordà per intentar localitzar els tres lladres. El cas es troba sota secret de sumari. L’empresari hoteler Jordi Comas va accedir a la presidència de la patronal l’any 2009, després de la mort sobtada de l’anterior president, Joan Fausto Martí. Comas era el sisè president de la federació i a principis de novembre del 2010, les eleccions el van tornar a ratificar en el càrrec”.

Comas, persona afable i dinàmica, era propietari i soci de diversos establiments com el renovat restaurant Aradi, Hotel Costa Brava (Can Poldo), Aromar, S’Agaró Hotel, etc. que pertanyen al Grup Aromar. També, des de fa molts anys, ha estat un membre permanent en els equips directius de la Cambra de Comerç i en moltes altres associacions i col·lectius com ara el Rotary Club Costa Brava.

Foto: Revista del Baix Empordà

El més llegit

I després