I després

Jordi Comas formarà part de la Junta Directiva de la CEOE

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, el president de la Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona, Jordi Comas, ha estat escollit membre de la Junta Directiva de la CEOE. La presència de Comas traslladarà la situació empresarial i econòmica de les comarques gironines al si de la patronal espanyola i, com a conseqüència, a l’Estat. La Junta Directiva de la CEOE, encapçalada pel nou president de la Confederació, Joan Rosell, va aprovar per unanimitat reduir de 21 a 9 les vicepresidències de la patronal, entre les quals ja no hi serà el seu contrincant a les eleccions per succeir Gerardo Díaz Ferrán, el president dels empresaris andalusos (CEA), Santiago Herrero, qui es mantindrà com a vocal al Comitè Executiu.
Comas és un empresari amb diversos negocis relacionats amb el sector de l’hostaleria. Políticament ha estat regidor i tinent d’alcalde de Platja d’ Aro. Actualment és vicepresident de la Federació d’Hostaleria de Girona, vicepresident de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols i vicepresident de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria de la Costa Brava Centre. També ha ocupat la presidència de l’Skal Club d’Espanya, i actualment ocupa el càrrec de vicepresident.
Comas va estudiar Peritatge Mercantil a la ciutat de Girona, i posteriorment va ampliar els seus estudis a Madrid, on es va graduar a l’Escola Superior d’Hostaleria, en la qual es va especialitzar en cuina i administració d’hotels. Cal destacar que també va formar part de la primera promoció de llicenciats en Empresarials a Girona.

El més llegit

I després