I després

Enxampen un vehicle que anava en sentit contrari a Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Segons informa el diari El Punt, una conductora va circular ahir una bona estona per alguns carrers del nucli urbà de Platja d’Aro en direcció contrària. La conductora, que és estrangera, però que resideix al municipi, no se’n va adonar fins que la Policia Local, alertada per alguns vianants, la va aturar i va immobilitzar el seu vehicle.
Segons el responsable i portaveu de la mateix policia, David Puertas, “sembla ser que no hi va haver cap mala intenció, únicament que la dona es va despistar i no va saber sortir de la situació” en què es va trobar.
Immediatament de ser aturat el cotxe es va procedir a la identificació de la conductora i dels documents del vehicle. Com a mesura preventiva se li va col·locar un cep, quedant immobilitzat en una vorera de la zona comercial.
Puertas ha assenyalat també que si se li va immobilitzar el vehicle “és perquè, en tractar-se d’una conductora anglesa ja d’una certa edat, cal saber si té vigent el permís de circulació. No hi ha hagut cap més motiu. Una vegada s’hagin aclarit els fets podrà tornar a circular tranquil·lament, lluire de càrrecs”.
L’alcaldessa de Platja d’Aro, Dolors Padilla, va trobar correcta l’actuació de la Policia Local, “que ha complert amb la seva tasca preventiva”.

El més llegit

I després