I després

Joan Alfons Albó, proclamat nou alcalde de Sant Feliu amb els vots de CiU i PSC

Compartiu aquesta història

Amb els vots de CiU i PSC, que no va votar el seu candidat, Pere Albó, per evitar sorpreses, el Ple de l’Ajuntament va escollir alcalde a Joan Alfons Albó en un Ple que va transcórrer de forma molt moderada i on tots els grups varen exposar la seva disposició de servei a la Ciutat.

Els socis de govern (CiU i PSC) es varen dedicar bàsicament a justificar el pacte que només va obtenir una crítica clara i directe de Jordi Vilà, d’Esquerra Republicana de Catalunya, al qual se li feia difícil que dues formacions històricament antagòniques, de cop i volta, es presentessin agermanades com si res no hagués passat.

Per la seva banda, Carles Motas,de Tots per Sant Feliu, va oferir un discurs de resposta plana sense crítiques directes i valorant, especialment, els resultats i la confiança obtinguda per l’electorat així com la intenció de fer oposició constructiva i presentació de propostes.

Els grups del govern varen incidir en els moments difícils generats per la crisi tot assegurant que aquesta unió era imprescindible per afrontar la conjuntura actual i tirar endavant la ciutat amb la garantia d’un govern cosistent.

El Ple fou conduit, fins el nomenament de Joan Alfons Albó, pel regidor de major edat, Pau Casals, amb la participació de la interventora que va fer l’arqueig dels comptes del consistori, seguit per una sala plena i una part de públic que visionava l’acte a través d’una pantalla de televisió al patí de l’Ajuntament.

Les sessions de treball, segons Joan Alfons Albó, comencen el dimarts a ¼ de 10 del matí amb una reunió dels regidors de l’equip de govern per començar la distribució de funcions i afrontar el dia a dia del consistori.

[audio:http://www.rsf.fm/audio/ple_constitucio_web.mp3]

El més llegit

I després