I després

Condemnat a 6 anys per apunyalar un home a SFG després d’un Barça-Madrid

Compartiu aquesta història

Segons que informa el diari El Punt, Francisco Cortés Espejo ha estat condemnat a sis anys de presó per un delicte d’intent d’homicidi per haver apunyalat Fouad Sabba a la sortida d’un bar de Sant Feliu de Guíxols, després d’un Madrid-Barça, a l’abril del 2010.

A més, el condemnat haurà de pagar una indemnització de 5.170 euros a la víctima per les lesions que li va fer. El text de la sentència de la secció quarta de l’Audiència de Girona conclou que ha quedat provat que aquell dia, un cop va acabar el partit, l’acusat va tenir una discussió amb Fouad Sabba a l’interior del bar El Surtidor de Sant Feliu.

En un moment de la disputa, el processat el va convidar a sortir al carrer, moment que Cortés li va clavar una navalla al tòrax “amb intenció de posar fi a la seva vida”, segons recull el text de la sentència.

Però el més sorprenent va venir després, quan al cap de poca estona la policia local de Sant Feliu va rebre l’avís d’un accident de cotxe davant del número 16 del carrer Enric Heriz de la població. Els agents que van anar-hi van comprovar que un Ford Focus havia arrencat un senyal de trànsit i un fanal de l’enllumenat i s’havia encastat en un arbre.

El conductor, Fouad Sabba, estava inconscient. Aviat, però, van descobrir que la ferida més greu, a l’abdomen, no era conseqüència del xoc sinó que clarament era una ferida d’arma blanca.

Els agents, doncs, van relacionar els fets amb el requeriment d’un comunicat que havien rebut feia vint minuts en què s’assegurava que, efectivament, hi havia hagut una baralla violenta en el bar El Surtidor.


El més llegit

I després