I després

JOAN ALFONS ALBÓ PLEGA DE REGIDOR DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Joan Alfons Albó renunciarà aquest vespre de dijous davant del plenari a la seva acta de regidor, segons ell mateix ha avançat aquesta tarda als mitjans de comunicació.
Albó declara: “Em costa formar part d’aquest consistori si no puc dedicar a la meva responsabilitat de regidor el temps que precisa. Veure passar dies sense treballar amb la intensitat que es mereix la confiança que van dipositar en mi els ciutadans, considero que és deslleial, alhora que improcedent i molt incòmode per la meva manera de ser”.
Albó desitja encert i sort a tots els regidors i regidores, especialment als qui més coincideixen amb els seus objectius i fites a assolir.
Destaca que hi ha hagut persones amb les que ha tractat, que han deixat empremta en ell i tot i que hi han hagut algunes excepcions, subratlla que té present la professionalitat, la seva vàlua, la voluntat sincera i bolcada al bé per a les persones i l’esforç personal.
Diu que ha procurat treballar amb intel·ligència i honradesa, “sense pretendre cercar el meu profit, i ser sensible als anhels, somnis i necessitats dels meus conciutadans. Si en alguna ocasió no ho he aconseguit, en demano disculpes, us asseguro que no ha estat per manca de voluntat, i tots tenim limitacions”.
Quant a la feina feta apunta que si es mira enrere,”deu ni do la feina que em fet entre molts. Me’n porto la satisfacció de la feina ben feta, i també he de dir el regust de no haver pogut respondre a vegades als neguits d’alguns dels nostres veïns. Aquesta és la meva recança”.
No deixa passar que en ocasions ha patit “accions desmesurades per part d’alguns, i per a mi no és de rebut afirmar que “tot s’hi val”, però aquí també és pot aplicar allò de “qui no vulgui pols que no vagi a l’era”. I en l’era de la política local malauradament hi ha molta pols, us ho asseguro.
Tot i que no diu el nom, comenta que com a regidor el substituirà “una persona trempada, ben preparada, sensible a les necessitats de la Ciutat i a les revindicacions de les persones, amb criteri propi i de fortes conviccions malgrat l’aparença de fragilitat, i de ben segur contribuirà a fer una bona feina per a la Ciutat i els seus ciutadans”.
Se suposa que es refereix a la número set de la llista, Carme Quero i Campasol, de 44 anys, formadora, al temps que confirma que al capdavant del grup municipal prendrà el relleu Dolors Ligero, que de fet ha fet aquesta funció en el decurs d’aquesta legislatura.

El més llegit

I després