I després

10 NOTÍCIES + 10 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

AVÍS DE CONTROLS DE VELOCITAT A SFG
El dimarts dia 1 de març de 2016 la Policia local de Sant Feliu de Guíxols començarà a fer controls de velocitat en vials de l’interior del municipi.
En aquesta primera ocasió es fa públic el lloc d’instal.lació del control: la Ronda de Ponent però en propers controls, que s’aniran fent a diversos punts de la ciutat en dates a determinar, no es farà públic.
Segons l’Ajuntament, aquests controls tenen com a objectiu reduir l’accidentalitat causada per excés de velocitat per part d’alguns conductors i que en alguns casos han donat lloc a atropellaments molt greus.
Cal saber que les denúncies per superar el límit establert de velocitat poden comportar, a banda de la sanció econòmica variable en funció de la velocitat excedida, la retirada de punts del permís de conduir i en alguns casos responsabilitat penal per la comissió d’un delicte contra la seguretat del trànsit.

500 radar

 

XERRADA COL·LOQUI ORGANITZADA PEL SIAD
El Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones SIAD-Guíxols informa de les seves activitats al llarg del mes de febrer entre les quals s’hi troba una xerrada col·loqui a càrrec de la doctora de l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Feliu de Guíxols, Marisa Ortigosa, amb l’enunciat “Malaltia i vida activa”. L’activitat és oberta a tothom i se celebrarà el dilluns, 29 de febrer, a les 18:00 h. al Centre Cívic Vilartagues.

500 ccv

 

PRESENTACIÓ DE LLIBRE A LA CASA IRLA
Aquest dissabte 27 de febrer a les 19 h a la Casa Irla, presentació del llibre “Referents. Entrevistes a 40 personalitats dels Països Catalans” de David Pagès i Cassú (Barcelona, 1972 ). Presenten Maria Calvet neta de Felip Calvet i Teresa Rovira.
Les entrevistes que apareixen en aquest volum són bastides a partir del pensament i de la trajectòria i obra dels personatges que hi apareixen. En les respostes s’hi analitzen esdeveniments i fets ocorreguts en les últimes dècades i en els moments actuals, així com episodis personals i opinions que tenen transcendència. I, és clar, dóna testimoni dels canvis, tan intensos i tan importants, haguts en aquests darrers anys, de manera especial al Principat de Catalunya”.

500 DAVID

 

LA FLAUTA MÀGICA, TITELLES A LA BIBLIOTECA
Aquest dissabte, 27 de febrer a les 12 del migdia a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols, a l’Hora del conte, “La Flauta màgica” de Mozart, a càrrec d’Alehop Produccions. Espectacle familiar per a infants d´1 a 8 anys en format conte representat per titelles de taula i acompanyat de música.

500 BIBLIOTECA

 

DUEL DE GUITARRES AL CHEERS BAR & BISTRO DE SFG
Aquest divendres a les 22:00 h. al Cheers Bar & Bistro de la Plaça del Mercat de Sant Feliu de Guíxols, Jammin’ On de Nacho Alonso & Jordi Aguilar. Trobada de dos dels guitarristes més solvents, assegurant una sessió única amb tota mena de llenguatges i estils musicals.

500 cheers

 

EXPOSICIÓ DE TORRENT BUCH AL CASTELL DE BENIDORMIENS
Més d’una seixantena de quadres, a més d’estris, quaderns, fotografies i vídeos de l’artista ganxó Josep Torrent Buch, s’exposaran des d’aquest dissabte, 27 de febrer fins el 3 d’abril en dos dels espais del Castell de Benidormiens de Castell d’Aro. Es podrà visitar els caps de setmana i festius d’11 a 13 h. i de 17 a 19 h. La inauguració es portarà a terme aquest dissabte, 27 de febrer a les 19 h.

500 TORRENT

 

TALLER “COM FER NETWORKING?” AL PLA DE BARRIS
Des del Pla de Barris s’informa que els dies 14 i 15 d’Abril, de 18:00 a 20:00 hores, s’impartirà un taller de màrqueting i vendes online impartit gratuïtament per Ángel Pérez, emprenedor i professional destacat al seu sector, en el marc del Pla de Barris de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. Només hi ha 8 places disponibles.

500 net

 

2 NEDADORS DEL XALOC ACONSEGUEIXEN 3 RÈCORDS D’ESPANYA
El passat dissabte 20 de febrer va tenir lloc a la Piscina Municipal La Corxera de Sant Feliu de Guíxols el III Campionat de Catalunya d’Hivern de natació amb aletes, on el Club Aquàtic Xaloc, va quedar en tercer lloc a la classificació de clubs.
Pel que fa a resultats individuals, cal destacar la millora de marques personals de gairebé tots els components del club local i tres rècords d’Espanya de dos dels seus nedadors: Max Martínez Ruts (200 Superfície) i Àxel Lekuona Pueyo (50 Bífin i 100 Bífin). D’esquerra adreta: Oriol Herrera, Xavi Valenzuela, Mar Sevillano, Laia Domènech.

foto (1)

 

RAFA GUERRERO TERCER A LA MITJA MARATÓ DE LES VIES VERDES
El triatleta ganxó Rafa Guerrero, de l’Aquàtic Club Xaloc de Sant Feliu de Guíxols va quedar classificat a la Mitja Marató de les Vies Verdes de la seva categoria. Va fer la sortida des de Llagostera amb arribada a Platja d’Aro, invertint un temps d’1:22:27.

500 RAFA

 

AGENDA ESPORTIVA DEL CAP DE SETMANA
Dissabte 27 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
10,00h. Ef Sant Feliu Prebenjamí B- PPalamós
16,00h Futbol empreses Bar Moreda- Costa Brava

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
10,00h. Benjamí C – Palafrugell
10,00h. Prebenjamí C – Cristinenc
11,00h. Prebenjamí A- Calonge
16,00 h. Cadet A – Lloret

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
09,00h. Preinfantil Masculí – Fontajau
09,00h. MiniFemení B – Fontcoberta
10,30h. Preinfantil Femení – l’Escala
10,30h. Mini Femení A – Roses
16,00 h. Sots 25 Masculí – Onyar
17,30h. Senior Femení – Farners
19,00 h. junior Masculí B – Silenc

Pavelló “Carles Nadal i Cosp”
17,00 h. Club Futbol Sala Guíxols A – Caldes
19,00 h. Club Futbol Sala Guíxols B – Vilobí

Diumenge 28 de febrer
Camp de Futbol “Josep Suñer”
12,00h AD Guíxols A- Base Roses

Camp Municipal de Futbol Vilartagues
E.F. Sant Feliu
09,45h. Benjamí A – Cal Aguidó
10,30 h. Aleví D – Vilobí
11,00h. Aleví B- Unió
17,00h. Femení – Bonaire
19,15h. Juvenil A – Quart

Pavelló Municipal La Corxera
Club Básquet Sant Feliu
10,00 h. Cadet Masculí A – Palafrugell
12,00 h. Club Futbol Sala Guíxols B -¿?

500 ESPORTS

 

El més llegit

I després