I després

Joan A. Albó es compromet a donar suport als joves que participin al Fòrum Impulsa

Compartiu aquesta història

L’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, ha fet pública una carta a través de la qual esperona els joves emprenedors locals per tal que presentin les seves idees amb l’objectiu de fomentar la seva iniciativa emprenedora en els diferents camps de l’activitat social, empresarial, científica, acadèmica i cultural-esportiva. El Fòrum també permet l’intercanvi d’experiències i de coneixement entre professionals consolidats i joves emprenedors. Albó està convençut que en el municipi hi ha persones suficientment capacitades per participar-hi. El contingut textual és el següent:

Benvolgudes i benvolguts,

El proper dia 22 de març, a les 21h., a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es farà la presentació del Fòrum Impulsa, organitzat per la Fundació Príncep de Girona.

Aquest fòrum té per objectiu posar en contacte persones emprenedores joves (entre 16 i 35 anys) amb persones que han aconseguit traslladar a la realitat bons projectes. Les idees o projectes dels emprenedors van des d’iniciatives molt senzilles a projectes complexes. I aquí cal subratllar que ser emprenedor és quelcom que no és exclusiu d’un empresari: hi participen persones que treballen en l’administració pública, estudiants que per exemple elaboren un tipus determinat de revista, etc.

Crec que en aquest Ajuntament hi ha gent jove (aquí discutiria el límit d’edat, però ens ve delimitat) i amb bones idees. Us proposo que aquelles i aquells que estigueu dins d’aquest marge d’edat escandalosament baix vingueu a la reunió, a veure si el que s’hi diu us pot interessar. Com a Ajuntament, dir-vos que qui s’hi vulgui embarcar tindrà tot el nostre suport.

Cordialment,

Joan Alfons Albó

El més llegit

I després