I després

Investiguen dues persones per un cultiu de marihuana a Sant Feliu de Guíxols valorat en 80.000 euros

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols han desmantellat una plantació de marihuana que hi havia en una casa adossada al carrer Cuenca de Sant Feliu i que estava valorat en 80.000 euros. Els agents han intervingut unes 600 plantes repartides en tres sales diferents. A més, els responsables de la plantació tenien la llum punxada i es calcula que en tres mesos haurien defraudat 44.444 euros a la companyia de subministrament elèctric. Arran de l’operatiu, els Mossos investiguen dues persones per un delicte contra la salut pública i un de frau elèctric. Properament seran citats a declarar a la comissaria.

En parla el Cap de la Policia Local de Sant Feliu de Guíxols, Marc Peña.

 

L’operatiu policial s’ha fet arran de les sospites que tenia la companyia elèctrica de frau de consum en aquest habitatge. Arran de les informacions que els van fer arribar, la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra va començar a investigar el domicili i va veure que segurament hi havia una plantació de marihuana a causa d’uns consums molt elevats i inusuals.

Finalment aquest dimecres al matí s’ha fet una entrada a la casa adossada de Sant Feliu de Guíxols.

La plantació estava en ple rendiment i tenia cabdells en plena floració. Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri d’Interior, el valor d’aquesta plantació al mercat seria d’uns 80.000 euros.

A més, han trobat tots els estris necessaris pel cultiu de les plantes: hi havia làmpades, ventiladors, temporitzadors, aires condicionats, filtres, extractors, fertilitzants, dipòsits d’aigua i molts altres objectes.

Els agents han comprovat que l’escomesa elèctrica estava manipulada amb una connexió il·legal. Es tracta d’una instal·lació molt precària amb un elevat risc d’incendi i electrocució amb afectacions per la seguretat i salut de les persones.

 

El més llegit

I després